Бережіться! Цим знакам Зодіаку загрожує небезпека у травні 2021 - ДТП, травми, хвороби і конфлікти

Гороскоп на травень 2021 розповість про знаки Зодіаку, яким потрібно бути особливо уважними в цьому місяці через значні ризики, пов'язані зі здоров'ям, можливими конфліктами, підвищеною травмонебезпечністю і ймовірністю ДТП. Про це розповіла відомий астролог Аріна Артуровна. Експерт рекомендує читати гороскоп за своїм Асцендентом (висхідним знаком), передають Патріоти України.

Близнюки

Астролог каже, що Близнюкам у травні варто потурбуватися про здоров'я. Можуть проявитися імунні захворювання, алергічні та психоемоційні. Зміцнити імунітет, проводити оздоровлення особливо корисно в другій декаді місяця.

Козеріг

Протягом місяця можуть бути інтриги в справах, на роботі, неприємності, які можуть зіпсувати здоров'я. Ймовірні втрати, обмани, таємні вороги, що призведе до нестабільного психоемоційного стану. Астролог не виключає відмову від старих програм, старого життя, далекі мандри і переїзди, еміграцію, таємні інтриги і захоплення.

Риби

В останній декаді місяця Рибам потрібно остерігатися дорожньо-транспортних пригод, бути уважнішими на вулицях. Ні в якому разі не вживайте сумнівний алкоголь, на природі остерігайтеся комах і не переохолоджуйтеся.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...