Бережіться! У трьох знаків зодіаку почнеться "чорна смуга" вже в червні

Астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, які знаки зодіаку потрапили в "чорний список" Всесвіту. Червень стане для них дуже проблематичним майже у всіх сферах, передають Патріоти України.

За словами експерта, в червні Плутон стане ретроградним. Це негативно позначиться, в першу чергу, на Козерогах. Це найнещасливіший знак Зодіаку в червні. У них багато що може руйнуватися. Крім того, вони ризикують стати банкрутами. Якщо в їхньому житті і будуть якісь зміни, то тільки в гіршу сторону.

Крім того, Марс буде "йти" в квадраті до Тельця і Скорпіона. Це означає, що в житті цих знаків активізуються вороги, будуть якісь складні ситуації.

"Їм потрібно бути дуже обережними. Особливо Скорпіонам, які зараз перебувають на війні. Вони, звичайно, ризикові хлопці, але в цьому місяці їм краще поберегти себе. А ось Тельці можуть наліво і направо витрачати гроші, а також вони можуть попастися на вудку шахраїв", - говорить Росс.

"Середній" знак Зодіаку в червні - Терези. Їм буде ні холодно, ні жарко. Нічого в їхньому житті не зміниться. У гіршому випадку, продовжив астролог, вони можуть "піти на дно", якщо будуть лінуватися.

Також Марс буде у четвертому будинку Тельців, що негативно позначиться на їхніх стосунках із родичами. Вони можуть посваритися не лише з найближчими людьми, а й, наприклад, з батьками своїх дружин чи чоловіків. Загалом, драми їм не уникнути.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...