Бережіться! У цих знаків зодіаку починається "чорна смуга" - кому страшенно не пощастить

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких ризикують зіткнутися з масою неприємностей наступного тижня - у період з 7 до 13 листопада. Йдеться про три знаки Зодіаку. Народжені під ними люди можуть знатно зіпсувати собі життя, передають Патріоти України.

Невдахи тижня за знаком Зодіаку

У зазначений період Овнів будуть оточувати негативні і небезпечні люди, вони можуть перешкодити їм виконувати важливі завдання, і все піде не за планом. Великий ризик негативних змін і помилок, виправити які буде непросто.

Невдалий тиждень чекає на Скорпіонів. Представники цих знаків будуть негативно налаштовані і стануть відштовхувати людей своєю поведінкою. Весь тиждень Скорпіонів буде роз'їдати зсередини ревнощі або заздрість. Ці деструктивні емоції завадять виконати поставлені завдання.

Бажання працювати і розвиватися на наступному тижні можуть повністю втратити Козероги. Вони ризикують опинитися в оточенні неприємних і токсичних людей, що ні до чого доброго не приведе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...