Бережіться! У цих знаків зодіаку життя піде під укіс

Астрологи назвали знаки зодіаку, представниці яких ризикують зіпсувати собі життя наступного тижня, в період з 29 травня до 4 червня включно. Йдеться про два знаки зодіаку. Народженим під цими знаками жінкам краще бути максимально обережними, передають Патріоти України.

Невдахи тижня за знаком Зодіаку - хто у списку

Зіткнутися з неприємностями наступного тижня є ризик у жінок-Скорпіонів. Їм дуже важливо розрізняти негативних людей від позитивних і не піддаватися всякого роду спокусам. Зазначений період найкраще провести у колі близьких людей і спокійно планувати майбутнє. В такому випадку вийде уникнути неприємностей.

Невдалий тиждень зірки обіцяють жінкам-Козерогам. У них може зростати рівень занепокоєння. Їм належить гнучко адаптуватися до швидко мінливих подій. Вийде далеко не у всіх. У решти буде низка неприємних подій. Їм доведеться заново надолужувати, щоб повернутися у звичну колію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...