Бережіться! У вересні нас чекають небезпечні дні, астрологи назвали дати

У вересні 2021 року буде кілька небезпечних днів, які можуть сильно зіпсувати наші справи в різних сферах життя. Не варто в ці дні повністю закриватися від зовнішнього світу, але ось обережність проявити варто обов'язково. У які дні варто бути більш обережними, від яких саме справ варто утриматися - розповіли експерти порталу Dailyhoro, передають Патріоти України.

10 вересня

У цей день люди будуть схильні до суєти, не будуть виконувати свої зобов'язання та обіцянки, А також більш звичайного будуть схильні до слабкості та ліні. Все заплановане через це піде шкереберть, можуть зірватися важливі плани.

11 вересня

Положення планет спровокує неприємності у відносинах - можливі сварки, недовіра, ревнощі. Нещодавно розпочаті відносини можуть зруйнуватися. Постарайтеся в цей день триматися подалі від свого партнера, не пред'являти йому претензії та докори.

15 вересня

Цей день астрологи називають датою дисгармонії та дисбалансу, оскільки планети зійдуться в гримучій суміші. Наслідки можуть проявлятися після цього дня ще півтора місяця. Загостряться найшкідливіші звички, люди будуть схильні ризикувати даремно. Підвищиться ймовірність зрад і створення нових любовних трикутників.

21 вересня

Повний місяць в Овні. Такий день сам по собі буває досить складний, але у вогняному знаку він стає ще й небезпечним. Не виходьте за межі власної зони комфорту, займайтеся простими справами, а краще – відпочиньте.

27 вересня

Початок ретроградного Меркурія. Цей день стане періодом похмурої нудьги - на перший план вийдуть погані спогади та старі образи. Настрій буде змінюватися в хаотичному порядку - від моторошного роздратування до неймовірної ейфорії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...