Бережіться! Удача відвернеться в липні від восьми знаків Зодіаку - червень здасться просто раєм

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку капітально не щаститиме в липні. Гороскоп публікує Astromeridian, зазначають Патріоти України.

Близнюки

Ви припуститесь помилки на роботі. Також є ризик, що всі дізнаються неприємні деталі, які ви приховували. Спробуйте поменьше пліткувати.

Діва

Будуть невдачі у стосунках з коханою людиною. Можливо, причиною стане зрада. Є ризик розлучення.

Стрільці

Переслідуватиме невезіння в грошах. Слідкуйте за виплатами. Остерігайтесь азартних ігор.

Риби

Розкриється правда про вашу родину та її корені, які можуть вас розчарувати. Будьте уважні в питаннях нерухомості, бо можете її втратити.

Водолії

Здаваптиметься, що вас оточують одні обмеження та заборони. Сприймайте це, як час для знаходження чогось нового. Є вірогідність розчаруватися в коханій людині.

Козеріг

Вам можуть знизити зарплату чи відмінити премію. Можуть виникнути форс-мажори, що потребуватимуть великої суми грошей. Краще у цей місяць не займатися бізнесом.

Лев

Є великий ризик депресії через втрату допомоги на роботі та вдома. Спробуйте заспокоїтися. Не починайте любовні стосунки з людиною, старшою за вас.

Терези

Не купуйте лотерейні квитки, бо нещастя переслідуватиме ледь не в кожній сфері. Особливо в коханні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...