Бережіться, Венера в Близнюках! Астролог розповіла, кому цей період загрожує небезпекою

Астролог розповіла про важливу астрологічну подію, яка відбудеться 9 травня і закінчиться 2 червня. Йдеться про перехід планети Венери в знак Зодіаку Близнюки. В цей час потрібно бути обережними в особистих відносинах і не тринькати даремно Фінанси. Буде хотітися новизни, розмов про почуття, але всі вони будуть поверхневими і швидкоплинними. Про це розповіла відомий астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

Що чекає нас в коханні і стосунках

"Хтось почне любити вухами і захоче говорити про почуття. Любов в цей час повинна бути грою і безперервним фліртом. Коли почуття зводяться тільки до побуту, відсутній інтелектуальний контакт, може стати дуже нудно, а нудьга - головна причина згасання почуттів. Схильність до швидкоплинних і яскравих вражень", - розповідає експерт.

Венера в Близнюках хоче бути з усіма, але в той же час не обтяжувати себе ні дружніми, ні глибокими відносинами. Хочеться віддаватися спогадам про душевні бесіди і зустрічі. Може виникати яскраве бажання спонтанних інтимних зв'язків без наміру продовження. Взагалі в цей час не варто вірити ні словам, ні обіцянкам, які даються.

Можуть бути матеріальні збитки

У фінансах можуть бути витрати на різний незначущий дріб'язок, при цьому бажання раціональні і добре зрозумілі. Легковажне знайомство і зайва довірливість можуть привести до матеріальних збитків - можна стати жертвою шахраїв, шлюбних аферистів, різного роду альфонсів. Потрібно контролювати фінанси, і не давати гроші в борг під чесне слово.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...

Гороскоп на 16 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 16 квітень 2024, 5:20

День сприятливий для розгляду нових перспектив і змін у вашому житті. Відкрийтеся для нових ідей і можливостей, які можуть прийти до вас. Будьте готові до викликів і змін, але також пам'ятайте про важливість залишатися гнучкими і відкритими для навчанн...