Біда буде ходити поряд! Чотири знаки Зодіаку можуть потрапити в неприємності цього тижня

Скорпіони можуть розчаруватися, коли боротимуться за справедливість, а Водоліїв переслідуватимуть недобрі передчуття. Леви і Риби, зі свого боку, зустрінуться зі страхом невідомості, зазначають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро на 8-14 листопада. Детальніше читайте далі.

Лев

Ви зараз не можете бачити ясно цей світ, оскільки не знаєте усіх деталей, і це викликає страх, адже якось моторошно рухатися наосліп у тумані, де за кожним кущем може причаїтися невідомо що, особливо – коли ви схильні перебільшувати.

Скорпіон

Зараз не варто дуже сильно розмахувати руками і боротися за справедливість, адже сили можуть бути нерівними й у вас більше шансів отримати нищівну поразку, а з нею і глибоке розчарування.

Водолій

Цілий тиждень вас можуть переслідувати різні підказки та сни, і відчуття від того будуть недобрі. Звичайно, до підсвідомості потрібно прислухатися, але розрізняти, де там передбачення, а де вилазять ваші страхи, і з ними потрібно щось робити.

Риби

Нині ви прощаєтесь із старим та звичним життям, і це викликає не радість і світлі передчуття, а сум, оскільки старе життя було доволі затишним, а от те, що на вас чекає попереду, – тривога, оскільки невідомо, що там, за небокраєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...