Біда, любовні пригоди чи кар'єрний ривок? Гороскоп на 28 серпня 2021 - доля готує вам багато несподіванок

Гороскоп на суботу, 28 серпня 2021 року по картах Таро говорить про те, в цей день багато знаки Зодіаку знайдуть спокій і вирішать свої проблеми, передають Патріоти України.

ОВЕН – П’ятірка кубків
Готуйтеся до засмучення. Якщо ви вже заздалегідь раділи чогось або вважали справу вирішеною, то цей день вас розчарує. Не приховуйте свою поразку перед іншими. Ви повинні бути чесними і відкритими перед оточуючими вас людьми. Тільки в такому випадку все піде за планом.
ТЕЛЕЦЬ – П’ятірка денарієв
Вам не вдасться задовольнити свої потреби, і справи підуть, на жаль, зовсім не так, як планувалося. Ви самі неуважно ставилися до своїх справ і своєму власному благополуччю. Якщо ви пройдете цей шлях терпляче і впевнено, то далі перед вами відкриються зовсім нові перспективи.
БЛИЗНЮКИ – Імператриця
Ви приймаєте свої невдачі як належне і потребуєте ніжної любовної турботи. Гороскоп по картах Таро каже, що настав час заявити про свою незалежність. Вам пора подбати про себе, і упевнитися, що ви не позбавляєте себе зручності і спокою.

РАК – П’ятірка мечів
Чи не налаштовуйтесь на спокій. Можливо, вам доведеться вплутатися в бій проти чиєїсь підлості, зловмисності або наклепу. Якщо ви в цей раз будете готові заступитися за правду і стояти до кінця, то в майбутньому опинитеся позбавлені подібних ситуацій.
ЛЕВ – Палац жезлів
Ця карта говорить про те, що вам необхідно скласти плани і варіанти їх реалізації. Постарайтеся отримати нові знання і почати нову справу. У Палаці жезлів вас чекає пристрасть, активність, енергія.
ДІВА – Паж денарієв
Вам представиться шанс, на який ви можете сміливо розраховувати, навіть якщо нічого подібного не очікували. Реагуйте відразу, коли вам запропонують укласти вигідну угоду, надати практичну допомогу або моральну підтримку.
ТЕРЕЗИ – Дев’ятка жезлів
Можете сміливо зустріти цей день хорошою порцією недовіри до тих, хто вас оточує. Будьте напоготові і не “розкривати” навіть з того боку, звідки не чекаєте небезпеки. Якщо якісь ваші слова або дії в цей день натраплять на несподіваний опір, то краще не наполягати, а відкласти їх до іншого разу.
СКОРПІОН – Маг
Ви повинні зрозуміти, що ви вільний і самостійна людина. Ваше завдання – самостійно приймати рішення. Маг символізує те, що сил у вас вистачить на все. Будьте пильні і обережні і тоді удача буде на вашому боці.

СТРІЛЕЦЬ – Паж мечів
Вас будуть критикувати, ваші пропозиції можуть відкинути. Будьте готові до цього і не намагайтеся переходити в контратаку. Можливо, та критика, яку вам доведеться вислухати, справді містить чимало цінного.
КОЗЕРІГ – Вісімка кубків
Вам доведеться розлучитися з тим, що вам було давно або добре знайоме, або здавалося само собою зрозумілим. Цей день стане для вас складним, і якщо вас щось засмутить, не відступайте і вирушайте в дорогу. Ви скоро зрозумієте чому і заради чого повинні були розлучитися зі старим.

ВОДОЛІЙ – Дама денарієв
Не слухайте нікого, не дозволяйте нікому маніпулювати вами. Спокійно і послідовно робіть те, що намітили раніше. Не забувайте про своїх довгострокових планах. Ви зустрінетеся з доброю жінкою, що володіє великим материнським серцем, і ця зустріч зіграє певну роль у вашій долі.
РИБИ – Шістка мечів
Вас очікують зміни і вам належить щось незвичайне. У цей день ви готуєтеся вступити “на нову землю”, і вам дуже страшно. Головне – не опускати руки і не відмовлятися. Зробіть необхідний крок рішуче і тверезо, а потім озирніться. Напевно знайдеться хтось, хто зможе допомогти вам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...