Більшості ​варто бути обережними і відмовитися від дорогих покупок. Однак кільком знакам Зодіаку радять не втратити свій шанс: Гороскоп Павла Глоби на 4 вересня 2021

Гороскоп на сьогодні, 4 вересня 2021 роки, радить Рибам скласти план на місяць. Водолії можуть знайти відповіді на важливі питання.

Овен

Найбільш проблемною темою в цей день може стати нестача грошей. Не бійтеся попросити допомоги у родичів або друзів.

Телець

Зірки радять бути обережними в роботі з технікою та електричними приладами. У цей день існує ризик зіткнутися з аварійними ситуаціями.

Близнюки

Сьогодні складіть план дня і правильно розподіліть свій час. Відпочивати марно сьогодні не варто. У цей день добре закладати початок чогось нового.

Рак

День вдалий для кардинальних рішень. Якщо ви давно хотіли відкрити свою справу або переїхати в нове місто - можете сміливо складати план реалізації дій.

Лев

Львів чекають справи особистого характеру. Вам треба відкинути боязкість і сказати своєму партнерові все, що вам в ньому не подобається.

Діва

Дівам сьогодні не варто поспішати, особливо в підписанні важливих документів. Також будьте обережні з цифрами і номерами кредитних карт.

Ваги

Сьогодні Терезам доведеться добре попрацювати, щоб досягти гідних результатів на роботі. Старайтеся в повну силу, адже за вами пильно стежить керівництво.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні можуть отримати багато критики на свою адресу. Астрологи радять брати до уваги лише конструктив, а на все інше не звертайте уваги.

Стрілець

День несприятливий для фінансових операцій. По можливості отсрочьте будь-які перекази грошей на іншу карту, особливо, якщо це досить значна сума.

Козеріг

Будь-які справи, за які ви візьметеся в цей день - приречені на успіх, тому беріться сьогодні за все, що вам важливо і цінно.

Водолій

Сьогодні Водолії знайдуть відповіді на важливі питання. Не бійтеся сказати своїй половинці про те, що вас не влаштовує.

Риби

День підходить для складання справ на місяць. Розпишіть докладно всі пункти і вже з сьогоднішнього дня приступайте до реалізації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...