Близнюки схильні до обману, а Скорпіони живуть емоціями: Астрологи назвали головні недоліки всіх знаків зодіаку

У всіх знаків Зодіаку є позитивні якості, але також і недоліки. Експерти із зірок кажуть, що саме недоліки і визначають характер того чи іншого знаку. Астрологи видання femina.fr назвали темні сторони кожного знаку. Знаючи свої мінуси, ви зможете зменшити їхній вплив на своє життя, передають Патріоти України.

Овен: імпульсивність

Цей знак буває нестриманим. Він може здатися грубим, Овен часто діє, не замислюючись про наслідки.

Телець: власництво

Телець – один із найбільш власницьких знаків у коханні. Він схильний думати, що його друга половинка належить йому.

Близнюки: лицемірство

Близнюки схильні адаптувати свою мову і спосіб мислення до свого співрозмовника. Цей знак вважається лицеміром, якому не вдається залишатися самим собою.

Рак: наївність

Рак відомий своєю дуже високою чутливістю. Дуже наполегливий, наївний і щедрий, прагне жити в світі мрій та ілюзій. Рак може занадто швидко довіритися і розчаруватися.

Лев: нарцисизм

У Лева надмірне его. Тому, думаючи, що він завжди найкращий, цей вогненний знак може дратувати.

Діва: перфекціонізм

Діва – великий перфекціоніст. У його житті все повинно бути за планом і нічого не залишено на волю випадку. Повна відсутність фантазії Діви може набриднути.

Терези: нерішучість

Терези можуть зробити вибір годинами. Будь то маленькі чи великі події, чи вибір страви в ресторані. Цей знак просто не може точно знати, чого він хоче.

Скорпіон: помста

Скорпіону складно подолати гнів. Він завжди прагне за всяку ціну відшкодувати завдану шкоду.

Стрілець: невірність

Стрілець – знак, який любить виходити зі своєї зони комфорту. Він за всяку ціну прагне примножити свій досвід. Цьому знаку дуже швидко все набридає і партнер по життю зокрема.

Козеріг: жадібність

Кар'єрний і ощадливий Козеріг має репутацію завжди близького до своїх грошей. Десятий знак зодіаку дійсно дуже прив'язаний до того, що йому належить, тому рідко ділиться.

Водолій: індивідуалізм

Водолій вільний, як повітря. Будь то в стосунках або на самоті, цей знак обожнює свою самотність до такої міри, що іноді може здаватися відстороненим від усього.

Риби: гіперчутливість

Останній знак зодіаку – надчутливий. Не минає і дня, щоб цей знак плакав або хотів плакати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...