"Бубочка" у небезпеці? Ризик втрати посади і загроза замаху: Астролог розповів, що чекає на Зеленського в найближчий рік

Президент України Володимир Зеленський 25 січня відзначає свій 44-ий день народження. Гороскоп на найближчий період для Зеленського обіцяє йому складний рік. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, зазначають Патріоти України.

За словами астролога, це пов'язано з тим, що Сатурн – планета проблем, труднощів, перешкод і навіть можливого повалення – увійде в Дім влади в гороскопі Зеленського.

"Якщо Зеленський і втратить владу, то статися це може тільки в 2022 році. Планета катастроф, агресії і війни – Марс – буде визначальною і ключовою в його річному солярі. Тому в 2022 році не виключено, що президенту доведеться мати справу з широкомасштабною війною з Росією", – вважає Влад Росс.

Вкрай небезпечним періодом для Володимира Зеленського, за прогнозом астролога, буде кінець лютого і березень. "Саме в цей час можливі найважчі ситуації. І саме в цей час Зеленського можуть повалити", – пояснив Росс.

Однак найнебезпечнішим місяцем буде листопад 2022 року, переконаний астролог. "У листопаді Сатурн знову повернеться в Дім влади в гороскопі Зеленського. Крім того, 8 листопада відбудеться місячне затемнення. Приблизно в 20-х числах листопада, коли Марс поєднається з асцендентом, на Зеленського можуть скоїти замах, або ж у цей час дозріє новий майдан", – застеріг Влад Росс.

Тож у листопаді-грудні 2022 року Володимира Зеленського можуть усунути від влади, підкреслив астролог. Тому головним завданням Зеленського, за словами астролога, буде всидіти на президентській посаді.

"Наприкінці 2022 року дуже ймовірно стрімке падіння популярності і виникнення складних ситуацій. У річному солярі Місяць у нього в зеніті гороскопу, плюс він уражений Марсом. Це вказує на велику втрату популярності і падіння рейтингу – до 10-15%", – зазначив Влад Росс.

В особистому житті Володимира Зеленського, за прогнозом астролога, ніяких змін не передбачається, проте настають зміни в його найближчому оточенні. Зі здоров'ям у Зеленського в найближчий рік все буде нормально, запевнив астролог. Однак, додав він, можлива сильна перевтома, а також є небезпека депресій. До того ж, у листопаді президенту Зеленському потрібно побоюватися вогнепальної зброї, застеріг Влад Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....