Будь-який вибір може виявитися помилковим: Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку

День сприятливий для відпочинку, який може знадобитися після масштабної та, можливо, напруженої програми попередньої доби. У спілкуванні з оточенням буде потрібна максимальна тактовність: недовірливість і образливість, які будуть властиві багатьом з нас, можуть перетворити на образу навіть нешкідливий, але неоднозначний жарт, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Не варто відповідати на агресію когось з оточення, якщо ж вдати, що ви її не помітили, не буде можливим, намагайтеся відбутися жартами — недоброзичливець просто лусне від злості.

Телець (21.04 – 21.05)

Цього дня зірки наділять вас рідкісним даром красномовства, яке дозволить вам переконати у своїй правоті навіть найупертіших і незговірливих співрозмовників – наприклад, батьків чи кохану людину.

Близнята (22.05 – 21.06)

День, коли потрібно жити своїм розумом: дослухатися до чужих порад небажано, особливо якщо вам активно їх нав'язуватимуть: подумайте, якою може бути мета того, хто це робить.

Рак (22.06 – 22.07)

Час сприятливий для роботи над помилками: можна — і потрібно — "відмотати" події останнього часу назад, як фільм, і визначити, в який момент щось пішло не так.

Лев (23.07 – 21.08)

Не варто вважати, що велику мету можуть виправдати низинні кошти: вони не тільки не допоможуть досягти бажаного, але й дискредитують справу, якою ви займаєтеся, якою б шляхетною вона не була.

Діва (22.08 – 23.09)

Велика ймовірність того, що хтось із близького оточення спробує переконати вас, змусивши вчинити не так, як ви хотіли: не варто цього робити — жаль, яке ви випробуваєте пізніше, виявиться запізнілим.

Терези (24.09 – 23.10)

Не варто нічого робити, не обдумавши того, якими можуть бути наслідки: сьогоднішній день може принести сюрпризи, про які ви навіть не здогадуєтеся, так що треба бути обережними.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

День ідеально підходить для занять благодійністю: добро, зроблене іншим людям цього дня, дуже швидко у ще більшому обсязі повернеться до тих, від кого воно виходитиме.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Присвятіть сьогоднішній день побутовим клопотам: вони дозволять вам не тільки впорядкувати та ушляхетнити навколишній простір, але й налаштуватися на позитивний і добросердний лад.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Час, проведений вдома з близькими людьми, може, всупереч очікуванням, призвести до сварок і, як наслідок, охолодження у стосунках: використовуйте вихідний, щоб відпочити одне від одного.

Водолій (21.01 – 18.02)

День – зрозуміло, за наявності такої можливості – краще провести на самоті: спілкування з людьми може призвести до неприємних ексцесів – наприклад, сварок та конфліктів, які не одразу вдасться врегулювати.

Риби (19.02 – 20.03)

Сьогодні необхідно відмовитися від будь-якого вибору, навіть якщо він стосуватиметься сорту сиру в супермаркеті: він обов'язково виявиться помилковим, що, звичайно, не стане смертельним, але принесе неприємні емоції.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....