Буде доленосна дата: Астролог спрогнозувала, коли ЗСУ звільнять безліч українських земель

Солідна частина районів України, тимчасово окупованих ворогами, буде повернута вже до 30 жовтня. Відповідний прогноз на своїй сторінці в Facebook опублікувала відомий астролог Олександра Івашина, передають Патріоти України.

"30 жовтня потрапляє в доленосний період коридору осінніх затемнень, а значить, майже весь період ретроградного Марса буде фатальним – для когось обернеться щасливим фатумом, а для когось буде фатальним [...] Якщо коротко, то можна вважати, що у військових діях може бути закріплення на досягнутому, тобто, контрнаступ наших військ буде продовжуватися, але не настільки активно. І тут причиною можуть бути не тільки погодні умови, а й армійські перегрупування, а також рішення логістичних та інших завдань.

До того часу вже значна частина територій, ймовірно, буде повернута. У ці дати утворюється аспект квіконс між Марсом і Плутоном в Козерозі. А ми пам'ятаємо, що війна почалася практично на з'єднанні цих двох планет. Масштабний наступ призвів до захоплення територій. І ось на одній з вершин петлі утворюється квіконс. А це аспект повернення і бумеранга. Так що висновок напрошується сам", - говорить вона.

Також астролог каже, що саме період ретроградного Марса, по всій видимості, стане часом помітного переозброєння і перенавчання ЗСУ. А ось в країні-агресорі, РФ, проблеми будуть тільки наростати.

"Період ретроградного Марса може бути часом значного переозброєння і перенавчання нашої армії, що в подальшому відразу позначиться на третьому, завершальному етапі петлі. У цей період може бути перегляд деяких стратегій і вироблення нових тактичних прийомів. Продовження інформаційної війни. Можна тільки собі уявити, що почнеться у ворожому інформаційному полі! Сварки, скандали, активізація агресії і звинувачень на адресу своєї верхівки і один одного. Різка зміна думок і наративів. Ну і інше, в цьому роді. А то і протестний рух якийсь", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...