Буде дуже багато жертв: Астролог назвав міста України, над якими нависла серйозна загроза

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України і розповів, над якими містами нависла серйозна небезпека, тому з цих населених пунктів потрібно терміново евакуюватися, передають Патріоти України.

У ніч з 24 на 25 травня Марс перейшов в зодіакальний знак Овен. Там планета пробуде до 5 липня. Як пише фахівець у Facebook, бог війни потрапляє в "свій будинок", набуває додаткової енергії та буде надзвичайно сильним. При переході в знак Овен Марс з'єднається з Місяцем і з Юпітером.

"Таке потрійне з'єднання планет на початку Овна матиме серйозні військові та політичні наслідки, велика кількість жертв серед мирного населення і військових, гучні політичні скандали, звинувачення, панічні настрої. Аспект з'єднання Марса і Юпітера (близько 29 травня, плюс-мінус тиждень) завжди значно підсилює інтенсивність військових дій та швидкість наступів", - розповів Уранус.

Він додав, що передусім можуть постраждати такі міста як Бахмут, Соледар, Сіверськ, всі міста від Сєвєродонецька до Краматорська. "Бог війни Марс направить всю свою руйнівну силу, що дуже небезпечно насамперед для військових. Довгота 38 градусів до 5 липня є критичною лінією для України", - написав Уранус.

Також, за його словами, бог війни Марс може зачепити Золоте, Гірське, Комишуваху, Врубівку, Борівське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ і найближчі села.

"Місяць в астрології пов'язаний із земельними територіями і людьми, тому такий аспект говорить про величезну небезпеку, що нависла над зазначеними населеними пунктами і людьми, які залишилися там, буде дуже багато жертв. Потрібна негайна евакуація всіх людей з цих населених пунктів. Імовірність тимчасової втрати Україною цих населених пунктів у найближчі півтора місяця дуже і дуже велика", - підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...