Буде катастрофа: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила "страшні події" у Росії

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила "страшні події" у Росії. Вона зазначила, що Кремль влаштує всередині РФ геноцид. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Яну Пасинкову її читачі запитали, чи будуть в РФ нові теракти або техногенні катастрофи. Вона зазначила, що російський режим влаштує геноцид всередині Росії.

"Рятувальні операції там будуть. Міграції будуть. Якісь масові натовпи в лікарнях. Людей вестимуть і вестимуть, але врятувати їх неможливо. Це не екологічна катастрофа, це — геноцид на оркостані (Росії — ред.). Це — рукотворна історія, це тренування. Вони ж не вважають людьми своїх людей. Чекаємо, що там буде, а буде щось страшне. Рік карми, нагадую. За що боролися, на те й напоролися", — сказала переможниця "Битви екстрасенсів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...