Буде "м'ясорубка": Астролог розповів, коли Україна звільнить усі території і вийде на свої кордони

Російські загарбники у вересні цього року потраплять в Україні у справжню "м’ясорубку", яку для них влаштують українські військові, передають Патріоти України.

ЗСУ зможуть відвоювати Херсон ще до осені, і далі захисники України рушать на інші території, які зараз перебувають під російською окупацією. Такий прогноз зробив астролог Влад Росс.

"З вересня для окупантів почнеться повна "м'ясорубка". Збройні сили України почнуть в мотлох перетворювати російську армію. Вже до осені ми зможемо повернути Херсон, почнемо відвойовувати Луганську і Донецьку області. Почнемо відвойовувати і Запорізьку область", – зазначає астролог.

Згідно з прогнозом Росса, українські воїни зможуть повернути усі території та вийти на кордони нашої держави до листопада 2022 року.

За словами астролога, саме у серпні буде перелом у війні Росії проти України, під час якого ЗСУ підуть у наступ на всіх фронтах. "Зараз буде відбуватися неймовірна, страхітлива ситуація, а ось в серпні буде перелом у війні з Росією. Ми підемо в наступ по всіх фронтах", – додав астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....