"Буде навала, кинута максимально велика сила": Екстрасенс відповіла, як закінчиться наступ Росії на Україну у березні


Екстрасенс та тарологиня Людмила Хомутовська передбачила, що у березні росіяни наступатимуть на Україну та триватимуть інтенсивні бої. Екстрасенс переконана, що наша держава повинна вистояти цю навалу, передають Патріоти України.

Людмила Хомутовська розкинула карти Таро, щоб дізнатись, якою буде ситуація на фронті у березні 2024 року. Вона наголосила, що на жаль, інтенсивні бої триватимуть.

"Буде навала, кинута максимально велика сила. Це - урок на виживання, кармічна історія з якою ми повинні впоратись. На фронті не буде спокійніше. У тиловій Україні березень теж не буде спокійним. Будуть обстріли, агресивні. У місця, максимально болючі. Не кожен день летітиме, але буде неспокійно", - каже Людмила Хомутовська.

Екстрасенс каже, повторного наступу на Київ не буде, проте про це постійно говоритимуть. Проте обстріли столиці ймовірні. "Я підтверджую - наступу не буде", - сказала Людмила Хомутовська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 16 вересня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 16 вересень 2024, 5:20

Овен . Сьогодні корисно проявляти активність, демонструвати свої найкращі якості. Спілкування із колегами також буде корисним для Овнів. Потрібно використати почуття гумору, вибирати цікаві теми. Командна робота стане більш ефективною: хтось надасть п...

Гороскоп на 15 вересня для всіх знаків зодіаку

неділя, 15 вересень 2024, 5:20

Овен . Вирішуйте проблеми відразу в міру їхнього виникнення, не відкладайте на потім. Сьогодні вам властиво перебільшувати важливість того, що відбувається; дрібні неприємності можуть вибити вас із колії. Ситуація скоро зміниться на краще, зберігайте ...