Буде новий поворот! Яким знакам зодіаку пощастить у коханні в липні 2021 року

Велика частина місяця мине під знаком романтичних стосунків, пише ТСН, зазначають Патріоти України. Однак вже 23 липня, з заходом Венери в знак Діви, любовний запал спаде, і на зміну пристрасті прийде розважливість і стриманість, а палахливій на початку місяця пристрасті — спокійний і врівноважений розум.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці, яких зірки в цей час наділять особливим шармом і привабливістю в очах протилежної статі, зможуть буквально відбиватися від шанувальників, нестачі в яких спостерігатися не буде. Але, оскільки представники знака — люди ґрунтовні, цікавити їх буде не юрба закоханих прихильників, а одна-єдиа людина — та, з якою їх пов'язують серйозні стосунки. На щастя, тут у них теж все складеться, як то кажуть, на ура: деяким навіть вдасться отримати довгоочікувану пропозицію руки і серця.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята зможуть зміцнити романтику за допомогою матеріальної сфери життя: переїзд в власну — а не винайману — квартиру переведе взаємини з коханою людиною на новий рівень: з ні до чого не зобов'язувального зв'язку вони перетворяться на справжню родину, навіть якщо шлюб поки не буде оформлений офіційно. Головне в цьому випадку для обох сторін — пам'ятати, що спільне життя не тільки приємні в усіх сесах права, а й взаємні обов'язки, які, до речі, за правильного їх розуміння виявляться не менш приємними.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези можуть жити і радіти: їхні стосунки з близькою людиною ставатимуть все кращими і кращими. Навіть якщо їм через тотальну зайнятість не вдасться вирватися на відпочинок, в їхньому житті буде досить романтики: друга половинка не втомиться влаштовувати приємні сюрпризи — водити їх на прем'єри і вернісажі, дарувати квіти і подарунки, зізнаватися в коханні. Якщо представники знака хочуть, щоб і надалі все тривало в тому ж дусі, не варто нічого приховувати від коханої людини — вона може цього не пробачити.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Козороги з подивом — якщо не сказати, зі здивуванням — виявлять, що потихеньку захоплюються людиною, яку досі вважали другом, а тому не допускали навіть думки про романтичні стосунки. Спочатку такий розвиток подій буде бентежити представників знака, але з часом вони зрозуміють, що в ньому існує маса переваг. По-перше, приємно ближче спілкуватися з людиною, яка давно знайома і не піднесе неприємних сюрпризів. По-друге, спільні інтереси в майбутньому можуть стати основою міцних і довготривалих взаємин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...