"Буде ще одна велика катастрофа": Астролог назвала міста України, над якими нависла загроза

Війна в Україні починає набирати нових обертів. Як каже астролог Яна Тимощук у своєму прогнозі на тиждень з 22 по 29 січня, буде важкий і дуже депресивний період, передають Патріоти України.

"Якщо говорити про небезпечні дати, про небезпечні числа, то агресор діє за астрологічними принципами. Починається Молодик, і агресор може активізуватися. На цьому тижні карти показують смерть з управління, буде знову трагедія або подія. З 22 січня почнеться збільшення Бога війни Марса. Багато хто буде перебувати в депресії. На полі бою буде важко", - каже астролог Яна Тимощук у своєму прогнозі. За її словами, окупанти готують новий наступ і провокації.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

"З 22 січня по 29 січня в окупантів будуть просування, наступи та провокації. Можуть бути у них якісь перемоги. Прильоти можуть бути не тільки на території України, але і в Росії. Окупанти займаються створенням власної зброї. Нам недостатньо зброї, щоб контрнаступати. Втрати будуть, але Україна з усім впорається", - говорить астролог.

Коли може закінчитися війна

"Випадає карта аркан Диявола. Якщо відрахувати 15 місяців з дати настання 24.02, то отримуємо червень місяць 2023 року. У цей час хороший період для України та деокупації територій. На жаль, спеціально затягують війну, озброєння не вистачає", - каже Тимощук.

При цьому, за її прогнозом, повне завершення війни можна чекати не раніше 2025 року. "Всі астрологічні аспекти говорять, що до 2025 року може закінчитися війна. У 2026-27 році буде змінюватися світ. Буде дуже багато змін", - сказала астролог.

Гороскоп для міст України на тиждень з 22 по 29 січня

"Києву варто приготуватися. Можуть бути, на жаль, прильоти. Є карта смерті і 9 мечів. Будуть знову залякувати", - каже астролог.

При цьому Тимощук зазначає, що на Київській ГЕС непроста ситуація.

"Є люди, які здають позиції", - сказала вона.

В Дніпрі буде багато обману.

"Хтось при владі може обманювати. Якщо ви будете бачити точкові прильоти, не дивуйтеся. Ці позиції можуть здавати", - говорить астролог у своєму прогнозі.

В Харкові йде зміцнення позицій, а в Мелітополі неприємні події.

"Наші хлопці дуже добре обороняються. У Мелітополі можуть бути смертельні прильоти", - каже вона.

В Херсоні ЗСУ активізувалися.

"Там наші війська тримаються", - додала вона.

В Слов'янську ситуація буде без змін.

"Може бути посилення ситуації. Донецька область напружена зараз", - каже вона.

В Житомирі будуть втрати ресурсів.

"Окупанти готують складну ситуацію на цьому тижні", - сказала вона.

В Миколаєві нестача захисту.

"Пішли руйнування, можливо приліт", - додала Тимощук.

В Костянтинівці також важко, люди переїжджають.

Ситуація в Бахмуті та Соледарі

"Вони не збираються відступати від Бахмута. Вони продовжують залишатися і відпускати вони не хочуть. У Соледарі вони кидатимуть ще більше мобілізованих. Карти показують, що Соледар вже "взяли", - говорить астролог в прогнозі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...