Буде великий "переворот", всім доведеться змінюватись: Анжела Перл розповіла, що чекає людей у Рік Дракона

Відома астрологиня Анжела Перл, яка порадила українцям готуватися до активних дій у найближчому майбутньому, вирішила розвинути свою думку, пояснивши, що саме чекає людство, в тому числі і українців, у Рік Дракона, передають Патріоти України.

В соціальній мережі пані Анжела записала відповідне звернення. «Рік Дракона — це потрясаюча енергетика, це вогняна енергія. В рік Дракона завжди відбуваються зміни», — запевняє астрологиня.

І особливо це має відношення до людей, які дуже хочуть перемін, але боялись щось змінити. Або «заспокюють» себе: у мене й так все добре.

«Так, я не люблю свою роботу, але вона стабільна, навіщо її міняти. Так, я вже не кохаю свого чоловіка, але всі так живуть… У нас все стабільно, у нас діти і дім…», — наводить приклад подібного способу мислення Анжела Перл. Саме такі ситуації, вважає вона, й будуть руйнуватись.

«Дракон зробить так, що складеться ситуація, в якій вам потрібно буде приймати рішення. Дракон говорить: будьте сміливішими. І він зробить так, що у вас з'явиться сміливість змінити своє життя… Це як вступити в боротьбу зі своїм „внутрішнім драконом“. І перемогти його. Або ще краще — стати ним, цим Драконом, який розпоряджається своїм життям і знає, що для нього немає нічого неможливого», — впевнена Анжела Перл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 8 травень 2024, 5:20

8 травня 2024 - це перший день місячного календаря. Новий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх ...

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...