"Буде загадкова смерть як у Сталіна": Астролог Влад Росс розповів про ліквідацію Путіна

Астролог Влад Росс в інтерв'ю ТСН.ua розповів, що російський диктатор Володимир Путін помре 2023 року, але не власною смертю. Президента Росії ліквідують на замовлення, а виконає його людина з близького оточення, з його особистої охорони, передають Патріоти України.

"Я думаю, що ліквідація Володимира Путіна, його знищення буде пов'язане з його найближчим оточенням. Знищить його людина, яка абсолютно нічого не означає, з ФСО (Федеральна служба охорони РФ - ред.), якій заплатять дуже хороші гроші, щоб Путіна не стало. Ну а хто буде його знищувачем, усі ми розуміємо, це, звичайно, будуть Сполучені Штати Америки та зовнішня розвідка України. Теж буде загадкова смерть, як у Сталіна, ну склеїв ласти і все, а хто це зробив, буде абсолютно незрозуміло", - розповів астролог.

Влад Росс також підкреслив, що дні Володимира Путіна закінчуються. Він закінчує своє існування на 4-ій стадії раку. "Метастази вже пішли не лише з кишечника, де у нього почався рак, а й зачепили головний мозок, після чого він напав на Україну. Лише цим можна поямнити напад на Україну", - резюмував він.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...