Будьте дуже обережні, особливо із гострими предметами: Гороскоп на 12 вересня для всіх знаків Зодіаку

Що особливе має відбутися в цей день? Чого краще уникати, а на що варто звернути увагу? Читайте у гороскопі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Якісь проблеми або незакінчені справи не дають вам спокійно насолоджуватися часом, коли у вас дуже багато енергії. Побудьте на самоті і зберіться з думками. Керуйтеся інтуїцією.

Телець

Уникайте випадкових стосунків. Не соромтеся попросити допомоги у друзів або близьких. Вони можуть дати вам пораду і надати матеріальну підтримку.

Близнюки

Для творчих представників знака це вдалий день для прояву талантів. Знайомтеся з новими людьми. Вони можуть допомогти вам розкрити свій творчий хист і змінити ваше життя. Ви можете знайти своє кохання.

Рак

Астрологи радять вам зустрітися з друзями, прогулятися на свіжому повітрі, зайнятися активними іграми. Якщо ви працюєте у сфері бізнесу, вам можуть зробити привабливу пропозицію. Але не приймайте її відразу. Все ретельно обміркуйте.

Лев

Ви будете змушені працювати в дуже жорстких умовах. Не хвилюйтеся, ваші старання не будуть даремними. Вам дістануться нагороди і визнання колег та керівництва. Продовжуйте рухатися вперед.

Діва

Діви зі слабкою психікою почуватимуться погано. Всі сили організму працюватимуть на межі можливостей, що особливо буде помітно для літніх людей. Ви можете відчути самотність. В особливо складних випадках зверніться до лікаря.

Терези

Ваш день характеризуватиметься єдністю волі, розуму та інтуїції. Ви максимально розкуті і можете впоратися з будь-якою справою. Проявіть винахідливість.

Скорпіон

Астрологи радять вам відпочивати і подорожувати. У всіх інших сферах вашого життя не буде істотних змін. Проявіть обережність вдома, особливо щодо колючих і гострих предметів.

Стрілець

Ви будете дуже емоційні. Поводьтеся стриманіше. Ваша імпульсивність може призвести до великих неприємностей. Будьте обережні з водою.

Козеріг

Астрологи пророкують вам непростий день. Не ризикуйте і утримайтеся від сумнівних знайомств. Краще побудьте наодинці з собою. Продумайте свої дії. Проаналізуйте свої почуття. Приготуйтеся до того, що події можуть повернутися найнесподіванішим чином.

Водолій

Якщо ви займаєтеся журналістикою, літературною діяльністю або дослідженнями, ви досягнете успіху. Просто знайдіть посередника між вами та організаціями, де ви зможете вигідно продати свою творчість.

Риби

Провокаційний день. Ви можете легко образитися, не прислухатися до думки близьких, що може породити конфлікти. Будьте стримані і постарайтеся зрозуміти, що вам хочуть сказати. Проявіть увагу до свого здоров’я.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....