Будьте напоготові! Астролог назвав знаки Зодіаку, для яких зустріч 2022 року стане особливою

До зустрічі Нового року багато хто підходить відповідально і завчасно готується до цього свята, адже недарма кажуть: як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш. Однак якщо для когось новорічна ніч стає просто приємним проведенням часу в колі друзів і сім'ї, то для деяких людей вона перетворюється на по-справжньому знакову подію, зазначають Патріоти України.

От і зустріч 2022 року стане особливою і вкрай важливою для представників трьох знаків зодіаку. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс. Отже, три знаки, які повинні бути уважні в цю новорічну ніч, оскільки вона може принести їм доленосні події.

Стрілець

Для Стрільця зустріч нового 2022 року може подарувати знайомство з людиною, яка з часом стане його чоловіком або дружиною. В принципі, Стрільці нерідко знаходять свою другу половину саме в новорічну ніч, і цей раз не стане винятком.

Шанси зустріти людину, з якою в майбутньому Стрілець створить сім'ю, стрімко зростуть, якщо святкувати він буде у великій компанії або навіть просто у натовпі незнайомих людей.

Козеріг

Приголомшлива ситуація в новорічну ніч буде і у Козерога. Венера в поєднанні з Плутоном і Меркурієм буде якраз у цьому знаку зодіаку. Завдяки такому розташуванню планет у новорічну ніч Козеріг зможе заманити фінансову удачу на Новий рік, якщо проведе відповідні ритуали. Наприклад, щоб залучити гроші в своє життя в 2022 році, прямо в новорічну ніч слід посадити грошове дерево.

Риби

Зустріч 2022 року буде знаковою і для Риб, тому що прямо перед святом Юпітер увійде в цей знак. На Риб чекає велике щастя і в новорічну ніч, і в наступний період. Риби повинні відірватися по повній програмі, зустрічаючи Новий рік. Якщо вони не гульнуть яскраво і незабутньо, рік не буде таким щасливим, як міг би бути. А якщо гульнуть – гроші просто посипляться на них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...