Будьте обережні, є ризик постраждати від шахраїв: Названо чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить із 17 травня

На тижні із 17 травня Терези можуть стати жертвами шахраїв, а у Козерогів почнеться період бездіяльності. Водночас Ракам доведеться розбиратися у собі, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка назвала чотири знаки зодіаку, яким не щаститиме на тижні із 17 по 23 травня.

Рак

Настав період, коли все немов зупинилося, ви не відчуваєте якогось руху, поступу і постійно копирсаєтесь у собі, шукаєте сенси життя, відчуваєте провину за свій застій і не можете рушити далі, не розібравшись у собі.

Терези

Збільшується небезпека бути ошуканими чи обікраденими, причому, це може бути не лише відвертий гоп-стоп, а й цілком вишукане шахрайство, що маскується під цілком законні вимоги.

Козеріг

Цей тиждень може бути бездіяльним і не заповненим жодними активними подіями та враженнями. І це для вас дуже незвично, ви не готові до подібної паузи й пориватиметесь щось робити, але врізатиметесь у глуху стіну, що вас гальмуватиме і дратуватиме.

Риби

Звичне й стабільне життя, до якого ви звикли, може зазнати змін. І це вас дещо спантеличить і обеззброїть. Але зміни – це нормально, їх треба приймати, з ними потрібно рахуватися. Або започатковувати їх самотужки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....