Будьте обережні із телефонними дзвінками: Гороскоп на 29 травня для всіх знаків Зодіаку

Як правильно провести суботу? Дізнайтеся з астрологічного прогнозу, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Зірки кажуть, у цей день до вас може звернутися по допомогу зовсім стороння людина. Від того, наскільки ви будете доброзичливі, залежить у тому числі й ваше власне майбутнє.

Телець

Нехай цей день пройде спокійно, закликають зірки. Займіться рутиною ― колись же до неї треба братися. Ця субота стане найкращим часом для розміреної і нудної роботи.

Близнюки

Вам буде потрібна посилена концентрація уваги в цей день. Постарайтеся нічого не упустити, інакше щось піде не так ― доведеться довго і болісно розгрібати наслідки.

Рак

І нехай весь світ зачекає ― це якраз про вас 29 травня, кажуть зірки. І рекомендують вам звернути увагу на себе і свої потреби. Альтруїзм нехай посидить осторонь.

Лев

Вас у цей день можуть займати абсолютно сторонні і навіть непотрібні речі. Постарайтеся сконцентруватися на глобальному і не лежіть довго в ліжку.

Діва

Вам може знадобитися чиясь допомога. Сміливо просіть, не чекайте, коли все почне валитися з рук. Вам важливо все зробити швидко, щоб звільнити вечір.

Терези

Вам необхідно в цей день подивитися на ближнього і по можливості допомогти йому. Зірки кажуть, така поведінка згодом зіграє вам на руку.

Скорпіон

Вам час відпочити. Проте зробити ви цього не зможете, поки не буде завершена якась дрібна справа. Порийтеся в пам’яті ― напевно знайдете те, що заважає вам розслабитися.

Стрілець

Вам не варто в цей день брати приклад зі свого кумира. У вас різні життя, і повторити все в точності не вийде. Подивіться всередину себе ― здається, ви починаєте віддалятися від реальності.

Козеріг

У цей день зірки дозволяють вам дати волю емоціям. Вам потрібно від душі посміятися, вволю поплакати або отримати добрячу порцію адреналіну. Ніби наново народитесь!

Водолій

Цієї суботи на вас можуть чатувати пліткарі й наклепники. Краще не відповідайте на незнайомі номери і не спілкуйтеся з підозрілими особами.

Риби

Присвятіть цей день родині (або, якщо її немає, іншим найближчим людям). Вам необхідна добра енергія рідних людей. А потім уже можна знову йти в бій.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...