Будьте обережні зі своїми бажаннями: Гороскоп таро для всіх знаків Зодіаку на 12 вересня

Гороскоп на неділю, 12 вересня 2021 року по картах Таро пророкує більшості знаків Зодіаку насичений на неприємності день. Патріоти України пропонують вам дізнатися подробиці.

Овен – Паж жезлів
Паж оголошує про нові починання в якій-небудь справі або проекті. Можливо, на роботі вам випаде якийсь захоплюючий шанс, або в особистому житті відбудеться цікава зустріч, і з цієї іскри потім розгориться полум’я.
Телець – Дама денарієв
Не слухайте нікого, не дозволяйте нікому маніпулювати вами. Спокійно і послідовно робіть те, що намітили раніше. Ви ж знаєте, що добре вино визріває роками.
Близнюки – Дама мечів
Вам може вдатися найфантастичніший трюк. Якщо ви до цих пір відчували себе обмеженою, залежною від когось чи чогось, то тепер у вас є шанс прийняти правильне рішення і раз та назавжди звільнитися від усього цього.

Рак – Лицар жезлів
Вас очікує жаркий день. Або ваш бурхливий темперамент дасть про себе знати, і вам захочеться “все і відразу”, або ж ви потрапите в ситуацію, де пристрасті будуть напружені до межі. Навіть якщо це всього лише шум з дрібниці, ви можете дати волю своїм почуттям і раз в житті діяти за велінням серця.
Лев – Десятка кубків
У вас буде причина для радості. Може бути це успішно завершена робота, а може бути зустріч з симпатичними людьми. Не виключено, що мова піде про нове кохання або дружбу. Визначте для себе, куди саме приведе вас доля в цей день. Цілком можливо, що це місце або місцевість стане вашим будинком на довгий час.
Діва – Паж денарієв
Ця карта означає початкову стадію матеріального підприємства. Можливо, ви починаєте робити фізичний об’єкт або починаєте проект, що включає садівництво, харчування, дієти або фізкультуру.
Терези – Двійка кубків
12 вересня пройде під знаком глибокої симпатії, любові, душевного контакту або примирення. Налаштуйте свої внутрішні антени на прийом – і можливо, вам доведеться знову закохатися. Якщо у вас вже є кохана людина, то ви зможете пережити з нею нову весну вашої любові.
Скорпіон – П’ятірка жезлів
Ви повинні бути в формі, тому що вам доведеться підтвердити свою майстерність. Це нормальна ситуація іспиту, випробування, уникати якої не варто. І тут не важливо, чи йде мова про змагання з конкурентами, про протиборство двох думок або про психологічне змагання (конфлікт) з близькою людиною: ви повинні відразу взяти бика за роги і довести, що ви як і раніше на висоті.

Стрілець – Четвірка кубків
Коли ця карта з’являється в розкладі – ви багато чим у своєму житті розчаровані. Уважно прослідкуйте за своїм настроєм. Яка-небудь безглузда дрібниця може викликати у вас образу, нежить або навіть печію. І навіть якщо у вас дійсно є причина для прикрощів не захоплюйтеся своїм горем.
Козеріг – Король кубків
Ви повинні свідомо керувати своїми почуттями, даючи їм волю.Не приховуйте емоцій, але постарайтеся показати іншій людині, як сильно ви її любите, яка проблема вас турбує або яке діло хвилює вас найбільше.

Водолій – Четвірка денарієв
Ви сповнені рішучості виграти, тому нагадуєте собі про обережність, хоча насправді вам просто бракує сил і вміння виграти. Ви занадто зациклені на чомусь, що насправді заважає реалізації ваших планів, тому швидше за все вам дістанеться в результаті щось прямо протилежне тому, чого ви хотіли.
Риби – Туз денарієв
Ловіть мить успіху. Вибирайте те, що може стати в нагоді при здійсненні довгострокових планів, особливо в галузі праці та капіталовкладень. Ви можете закласти фундамент свого нового довгострокового проекту, про що ви мріяли так довго.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....