​Бурхливий, але успішний час, варто подумати про шлюб та дітлахів: Павло Глоба розповів, що і яким знакам Зодіаку приготував травень 2021 року

Для всіх знаків зодіаку травень 2021 року видасться місяцем, вельми насиченим подіями - приємними, клопітно, несподіваними ... Загалом, різними. Нудьгувати не доведеться, запевняє відомий астролог

Павло Глоба передбачив, яких подій чекати в різних сферах життя цього річ в травні. Астролог настійно рекомендує запланувати важливі справи на другу декаду останнього весняного місяця, коли розташування небесних світил найбільш сприятливе і виключає нестабільні фактори, зазначають Патріоти України.

Перша і третя декади - не найкращий час серйозних починань, повідомляє езотерік. Особливо щедрим на удачу цей травень, як стверджує астролог, буде для Львова, Риб і Козерогів. Для Раків, Близнюків і Тельців місяць буде дуже суєтним, а ось у Водоліїв події в житті можуть в травні розвиватися настільки динамічно, що намагатися хоч чимось керувати в цьому божевіллі - марна справа.

Правда, одиноким Водоліям, як Скорпіонам і Терезам, цей травень подарує шанс на сприятливі зміни в особистому житті. А сімейним представникам всіх знаків зодіаку, які планують поповнення сімейства, слід подбати про це саме в травні, так як в нинішньому році саме цей місяць дуже сприятливий для зачаття дітей.

Дуже хороший цей місяць і для шлюбних церемоній: перспективи укладання сімейного союзу дуже сприятливі.

Що стосується здоров'я, то астролог рекомендує не перестаратися з активним відпочинком, особливо це стосується Козерогів, Тельців, Овнів, Терезів, Водоліїв, Близнюків, Стрільців і Львів. Представникам цих знаків потрібно в травні особливо ретельно стежити за своїм самопочуттям.

Для всіх без винятку знаків зодіаку травень 2021 року хороший в фінансовому та кар'єрному планах. З'являться непогані можливості добре заробити, правда, доведеться неабияк потрудитися, але результат буде вартий витрачених зусиль. Що стосується кар'єри, то нинішній травень сприятливий для розмов з начальством про своє просування по службових сходах або для зміни роботи на більш перспективну.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...