"Буває раз у 84 роки": Астролог назвав дату рідкісного явища, після якого війна в Україні зійде нанівець

Астролог Дмитро Уранус спрогнозував, що поштовх до швидшого закінчення бойових дій у війні Росії проти України буде рівно через місяць. Тоді відбудеться рідкісне явище, яке матиме сильний вплив на перебіг війни. Про це Уранус написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, у ніч з 1 на 2 січня і 29 січня відбудеться покриття Місяцем Урану в Тельці. Наступного разу воно відбудеться лише через 84 роки. Таке явище буде випробуванням для України та українців, але воно дасть поштовх тому, щоб війна швидше закінчилася.

Також Уранус спрогнозував, що кількість ракетних уларів по Україні зменшиться у березні 2023 року, і після цього періоду бойові дії почнуть сходити нанівець. "Думаю, що в березні масові обстріли крилатими ракетами України сильно зменшаться. До весни вже не буде ударів сотнею ракет за раз", – зазначає астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...