Чайлдфрі по гороскопу? Астрологи назвали знаки Зодіаку, які не поспішають заводити дітей

Є серед нас ті, хто не бачить свого життя без дітей, а є ті, хто просто не бачить себе в ролі матері або батька. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не хочуть заводити дітей, ставлячи в першу чергу вирішення власних проблем, а вже потім турботу про кого-небудь, зазначають Патріоти України

Знаки Зодіаку, які не хочуть заводити дітей

Лев

Представники цього знака не горять бажанням брати на себе зайву відповідальність. І якщо склалося так, що у нього все ж з'явилася дитина, то Лев зробить все, щоб перекласти виховання на когось іншого: партнера, бабусь, друзів або родичів. Якщо ж такої допомоги немає, він без уповільнення знайде няню або здасть дитину в садок в самому ранньому віці. А ось коли діти Львів вже стають дорослими і незалежними, тоді батьки будуть з радістю з ними проводити час.

Терези

Представники цього знака дуже цінують свою свободу, і люблять оточувати себе красою і затишком. Вони не хочуть заводити дітей, тому що бояться поставити хрест на своєму житті. З появою дитини деякі Терези перекладуть турботу на бабусь і дідусів, а деякі все ж не зможуть передати право виховувати свою дитину навіть рідним.

Козеріг

Народжені під цим знаком люди, відчувають байдужість не тільки до чужих дітей, а й власних. Для них головне вигідне становище, а любов до дітей відходить на другий, а то й третій план. Як батьки це дуже байдужі, а іноді і грубі особистості. Козероги не хочуть виховувати своїх дітей, віддаючи на виховання своїх чад комусь іншому: від бабусь і дідусів до вихователів інтернатів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....