Час доводити розпочаті справи до кінця: Гороскоп на 30 червня

Цього дня завершуйте справи, які розпочали на початку літа. Ви маєте чітко визначену мету й бажання діяти. Це вже запорука успіху, переконує астрологиня Олена Максимова.

"Не варто збавляти темп наприкінці робочого тижня, - говорить астрологиня. – П'ятниця може стати більш результативною за попередні дні. Не бійтеся мріяти. Ваші бажання будуть почуті. Улюбленцями долі себе відчують Тельці, Діви, Стрільці і Водолії. Добре вестиметься людям робочих професій, будівельникам і фермерам. Можна розпочинати будівництво. Не бракуватиме натхнення й представникам творчих професій. Це день випробування дружби на міцність. Утримайтеся від критики на адресу друзів. Недовіра може зруйнувати стосунки. Час купувати велосипеди, машини, тренажери, верстати. Нова техніка буде надійно працювати. Цього дня загострюються гормональні захворювання. Запишіться на консультацію до лікаря".

Овен (21 березня – 20 квітня)

П'ятниця видасться щедрою для наполегливих і рішучих. Прислухайтеся до вказівок долі. Вона підкаже, чого робити не варто і як оминути проблеми, які накопичуються звідусіль.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дотримуйтеся техніки безпеки під час роботи з гострими інструментами. Ремонт електромережі краще доручити фахівцям. Запобігайте травмування. Довіряйте коханим. Дозвольте їм спланувати ваш романтичний вечір. Розслабтеся і отримуйте задоволення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви готові гори звернути. Спроможні вирішувати найскладніші завдання і долати будь-які випробування. Не ризикуйте своїми грошима. Уникайте авантюр. Купувати одяг і взуття краще до обіду. Смартфони – увечері.

Рак (22 червня – 22 липня)

Доведеться розпочати ремонт в домі. Не відмовляйтеся від додаткової зайнятості. За роботу гарно заплатять. Це один із найбільш плідних періодів літа. Накопичуйте сили та уміння, використовуйте усі можливості, аби досягти бажаного. Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Рівень заробітку не відповідатиме вашим вимогам. Але з пошуками нової роботи треба зачекати. Почуватиметеся беззахисними серед людей нахабних і злих. Призначайте ділові переговори на вечірню годину. Не підписуйте майнових доручень.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У ваших кишенях замало грошей. Проте кризовий період завершується. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх. Ледь не щодня оточуючі псуватимуть вам настрій. Не несіть роздратування додому. Згарячу образите коханих.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Розпочнете день із мінімальною сумою у кишені. Але незабаром все зміниться на краще. Заробітки зростають. Більше грошей стане у гаманці після обіду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам хотітиметься оновлення, тому вирушите до магазину по новий одяг та взуття. Це підніме настрій. Потіште подарунками дітей та похресників. Велику суму цього дня залишите у книгарні. Не відмовляйте собі у задоволенні оновити домашню бібліотеку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не приховуйте своїх почуттів. Відверто кажіть коханим, що відчуваєте. Утримайтеся від службового роману, бо це нашкодить вашій кар'єрі. Прислухайтеся до своїх снів. У них знайдете підказку, як діяти далі.

Козерог (22 грудня – 20 січня)

Один з найцікавіших тижнів у році. Добре підуть справи у жайворонків. Уранці зумієте переробити більше справ, ніж протягом дня. Не варто купувати вживані смартфони та ноутбуки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Після тривалої паузи ви нарешті зустрінете свою половинку. Шлюби будуть міцними, а партнери – надійними. Купівлю одягу і взуття відкладіть до четверга. Зараз прогадаєте з фасоном та розміром.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Легше день переживуть ті, хто працює в команді. Вони гуртом долатимуть перешкоди. Покупка дому чи дачі не буде вдалою. Якщо плануєте переїзд, то тільки в межах свого населеного пункту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...