Час кар'єрних злетів: Гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Тиждень з 27 вересня по 3 жовтня – це час кар'єрних злетів. Заробите більше очікуваного. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Тиждень проживете успішно й цікаво, якщо зосередитеся на найголовнішому, - каже астрологиня. – Лідерські здібності не підведуть. Набридне коритися обставинам. У середу все зміниться на краще. Друзі й кохані уникатимуть вас. На це є причини. Задумайтеся, де схибили і вибачтеся. У вихідні не кличте додому гостей. Сім'я жадає спокою. Відкладіть педикюр й операції на ногах".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Наважтеся на знайомство з людиною, яка подобається. Вона відповість взаємністю. Не допускайте затяжного кашлю. Робіть інгаляції.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Щаститиме на знижки. Варто купувати ноутбуки, смартфони та верхній одяг на зиму. Запропонують нове місце роботи. Якщо ризикнете, якісно зміните життя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Про допомогу попросять друзі. Добре подумайте, перш ніж щось обіцяти. Не кличте їх жити до себе, доки не порадитеся з коханими.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зосередьтеся на власних бажаннях. Не погоджуйтеся на роботу, яку терпіти не можете. Заробити на цьому навряд чи вдасться, а нервів витратите вдосталь.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Мрійте і прагніть. Цей тиждень ощасливить багатьох. Пильнуйте під час оформлення страховки та паспорту вакцинацій. Будуть помилки у прізвищі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Всадити дітей за уроки буде складно. Повернути жагу до знань допоможуть невеликі подарунки. Контролюйте калорійність їжі, аби не набрати зайву вагу.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

З 1 жовтня доведеться відмовитися від грандіозних планів через карантинні обмеження. Цікаві зустрічі дадуть початок новому роману. Хотітиметься мандаринів та апельсинів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Прислухайтеся до бажань коханих і спробуйте пожити за їхнім графіком. Здивуєтеся, як багато усього можна встигнути, якщо не марнувати час у соцмережах. Лягайте спати до 23:00.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

У четвер зблизитеся з людиною, яка подобається. Прийміть запрошення на побачення. Частіше цілуйте та обіймайте рідних. Не налягайте на заспокійливі та снодійне.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Годі згадувати коханим старі образи. Сварка спонукає обох задуматися про розлучення. Танцюйте і співайте. Це допоможе розслабитися та забути про негаразди.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Проявляйте таланти. Легко завоюєте авторитет серед колег. Вами захоплюватимуться. Якщо звільняється бажана посада, не думайте довго. Беріть участь у відборі на це робоче місце.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Чекають цікаві знайомства. Хороших співрозмовників зустрінете в потязі чи літаку. Не ігноруйте перші ознаки застуди. Майте в аптечці спрей від болю в горлі.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...