Час проривів, успіху та перемог: Гороскоп на 19-25 липня для всіх знаків Зодіаку

Протягом тижня з 19 по 25 липня відбудеться багато змін. Досягти чогось без нервів не вдасться. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Людьми керуватимуть заздрощі, - говорить астрологиня. – Чимало керівників піде у відставку, бо не справлятимуться з обов'язками. На підлеглих навпаки чекає кар'єрне зростання. Це час проривів, успіху та перемог. У п'ятницю матимемо повню. Це відчують Раки й Козероги. Розчаруються у друзях і коханих. Не згадуйте милим давніх прикрощів. Купувати й розмитнювати авто краще в суботу. Приручати кішку - в четвер".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Допомагатимуть люди зі зв'язками та грошима. Шукайте спонсорів і помічників, щоб уникнути фінансових проблем у п'ятницю.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Внутрішня тривога спинятиме від багатьох вдалих кроків у бізнесі. Професійне зростання чекає на тих, хто недавно змінив роботу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Мало зробите, якщо боїтеся розчаруватися. Беріться до роботи на світанку. Тоді найкраще працює голова.

Рак (22 червня - 22 липня)

За побутовою технікою йдіть до магазину в суботу. Забороніть родичам шукати вам пару. Давно знайомі з людиною, яку кохаєте. Зважтеся на перший крок. Нежить швидко перейде в гайморит.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Рухайтеся поволі й багато встигнете. Життя вноситиме корективи у плани. Але не треба відмовлятися від чогось. На радощі будуть багаті середа та субота.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не розповідайте про наболіле випадковим знайомим. Краще поплакати в подушку, ніж стати героєм пліток. Сходіть до лісу. Не збирайте незнайомі гриби.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Знайомим кортить посваритися. Суперечка закінчиться бійкою. У розмовах оминайте політику, не критикуйте особисте життя одне одного. Відмовтеся від чаю. Їжте м'ясо.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Якщо йдуть кохані, з якими планували прожити решту життя, відпустіть і не шкодуйте. Цікавіша людина опиниться поруч найближчим часом. Уваги потребують нирки. Купуйте не таблетки, а кавуни.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зачекайте із придбанням нерухомості. Якщо справите новосілля цього тижня, в оселі постійно щось ламатиметься. Поцікавтеся самопочуттям батьків, відвідайте літніх хресних.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Маєте усе для того, щоб радіти. Уникайте конфліктів із сусідами. Попереджайте їх про ремонт завчасно.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Клопоти відступлять. Життя налагодиться. Достатньо сил і впевненості. Добре справи підуть у лікарів, автомайстрів і фермерів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Набридне виконувати обов'язки колег, які поїхали на море. Тиждень поверне в життя спокій і гармонію. Частину заробленого віддайте на ремонт сантехніки. Варто встановити бойлер.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...