Час сміливих і впевнених у собі: Гороскоп на 12 червня

12 червня буде вдосталь можливостей заробити. Краще цього дня повертати борги й позичені речі. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день активного просування вперед нових планів та проєктів, - говорить астрологиня. – Зірки сприятимуть сміливим і впевненим у собі людям. Призначайте зустрічі, презентуйте нові ідеї, відкривайте чи оновлюйте сайти. Шукайте необхідну інформацію. Важко буде довго утримувати увагу на чомусь одному. Частіше змінюйте різні форми роботи. Пильнуйте під час оформлення важливої документації. Зростають ризики наробити помилок. Цього дня будуть знайдені загублені раніше речі. Можна планувати переїзд до нового офісу чи помешкання. Жваво йтиме торгівля. Гарні новини та високі заробітки чекають на Тельців, Скорпіонів і Водоліїв. Запис до стоматолога перенесіть на середу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Заробітки зростуть, а праці побільше. Вдалий час, аби змінювати зачіску чи робити манікюр. Вам пасуватиме новий образ. Якщо хочете когось закохати у себе, залишайтеся собою.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Йтимете до мети, незважаючи на те, що цим шкодите оточуючим. Поважайте колег і партнерів. Скоро ситуація зміниться і коритися обставинам доведеться вам. Важко буде приборкати мігрень. Не затягуйте з візитом до сімейного лікаря.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Понеділок буде складним. Можете втратити віру, що щось можна змінити на краще. Конфлікти в домі спалахуватимуть з нічого. Увечері перешкоди відступлять і в життя повернуться сили. Абітурієнтам важко буде визначитися з місцем навчання Розкажіть дітям, ким були ваші предки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Очікуйте на повідомлення від давніх знайомих. Вас запрошуватимуть на весілля, хрестини, новосілля. У метушні забудете про власні клопоти. Їжте більше зелені та фруктів. Це допоможе організму швидко відновитися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вранці забракне сили, аби приступити до роботи. Зате вже увечері повернетеся до справ і по-новому глянете на все. Прогулянка у парку покращить самопочуття і стосунки з коханими. Побачення під зорями принесе незабутні враження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зараз багато що вам під руку. Справитеся з тим, чого не подужав цілий колектив. Виростите в очах керівництва. Добре плануйте усе. Лише після цього йдіть на співбесіду, влаштовуйте презентацію і заявляйте про себе.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не допускайте вигорання. Сплануйте своє дозвілля так, аби відновити сили, які втратили попереднього тижня. Захочеться змінити щось у своєму житті. Не спішіть з цим. Будьте уважні на ринку чи в крамниці, щоб не придбати зіпсований товар.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Погоджуйтеся на пропозицію від шефа. Кар'єрний ріст принесе збільшення зарплатні і визнання у колі професіоналів. Самотнім цього тижня варто шукати свою пару. Поруч будуть надійні партнери.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не хочете збитків – зачекайте з покупками. Вам продадуть техніку, яку скоро доведеться нести у ремонт. Не реагуйте на провокації коханих. Сходіть у басейн, розпочніть день із пробіжки. Це зніме напругу і стрес.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не плутайте щедрість із марнотратством. Відмовтеся від позик і кредитних карток. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Не шукайте щастя деінде, коли воно поруч. Цього дня вода – ваш найбільший друг. Ходіть у басейн. Прийміть теплу ванну перед сном.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не сидіть на місці. Чим більше рухатиметеся, тим краще почуватиметеся. Заробітки надходитимуть вчасно. Не економте на харчуванні. Купуйте те, чого хочеться. Смачна їжа підніме настрій.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі засмучуватися через вчинки знайомих. Варто більше уваги приділити власним справам. Настає ваш зоряний час. Не дозволяйте проблемам зіпсувати позитивний настрій. Заробітки почнуть зростати. Гроші знайдуть дорогу до вашої кишені. Отримаєте підказку, як і де можна розбагатіти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...