Час втілення мрій, але насичений небезпеками: Астролог дала прогноз на повню 27 квітня

Повний місяць настане о 6:33 і буде в знаку Скорпіона. Астрологи кажуть, що це час для звершення того, про що ви давно мріяли.

Повний місяць 27 квітня - це чудовий час для активних дій, для потужного ривка в здійсненні своїх планів. Але він небезпечний надлишком емоційності. Про це написала в своєму Instagram астролог Юлія Погорельченко, передають Патріоти України.

За її словами, під час майбутньої фази повного місяця у людей з'явиться більше можливостей і сил, рослини додадуть в зростанні, почнуть активно відбуватися різні обмінні процеси. Експерт радить в цей день контролювати свої емоції, так як Місяць в Скорпіоні може привести до не зовсім гарних вчинків і думок. Те, що люди давно стримують всередині себе, може прорватися назовні. Астролог радить приборкати своє терпіння і стриманіше ставитися до близьких, так як емоції можуть зашкалювати. Більше гуляти на свіжому повітрі, а всю негативну енергію виплеснути в активні ігри.

Не рекомендує астролог планувати на день повного місяця щось важливе, так як можуть відбутися кардинальні зміни і зірватися плани. Крім того, якщо запланована планова операція на день повного місяця, то її краще перенести.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...