Часто потрапляють в аварії і не зупиняються на "червоний": Астрологи назвали найгірших водіїв за гороскопом

Астрологи розповіли про гірших водіїв за знаком Зодіаку. На їхню думку, часто потрапляють в аварії Скорпіони, Риби, Овни, Водолії та Терези. Про це пише From-ua, передають Патріоти України.

Скорпіон

Народжені під цим сузір'ям відчувають себе за кермом дуже впевнено. Погану службу їм може послужити прагнення до лідерства. Щоб довести свою перевагу, Скорпіони можуть влаштувати ралі "Париж-Дакар" на дорозі.

Риби

Замріяні Риби часто відволікаються від водіння, витаючи в хмарах. Щоб уникнути аварійних ситуацій, їм варто залишати свої мрії для інших, не настільки небезпечних місць, а за кермом бути максимально зібраними.

Овен

Упертість представників цього знака Зодіаку приносить їм багато неприємностей, в тому числі й на дорозі. Як і Скорпіони, вони схильні боротися за першість, чим заслужили третє місце в рейтингу найгірших водіїв.

Водолій

Астрологи дали срібло Водоліям, які в принципі не звикли дотримуватися правил. Вони не зраджують собі й на дорозі, порушуючи ПДР і не зупиняючись на червоне світло, що часто призводить до аварій.

Терези

Народженим під цим сузір'ям взагалі не можна дозволяти "рулити". Якби вартість страховки розраховувалася на основі гороскопу, ці чемпіони зі створення аварійних ситуацій були б змушені платити за неї подвійну ціну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....