Чекає неймовірне везіння цілий місяць! Астролог назвала головних щасливчиків жовтня 2021

Жовтень обіцяє велику удачу відразу декільком знакам Зодіаку, кажуть астрологи. Другий місяць осені, на думку астролога Олени Ясної, для багатьох представників зодіакального кола обіцяє бути максимально благополучним, повідомляє ftimes.ru, передають Патріоти України.

Вона уточнила, що це обумовлено тим, що в жовтні відразу кілька планет позбудуться ретроградності. Астролог підкреслила, що даний факт обіцяє всім без винятку позитивні зміни і приємні події в різних сферах життя, а для деяких він стане знаковим, особливо вдалим.

Кому світить удача в жовтні:

  • Овен (21 Березня — 19 квітня);
  • Терези (23 Вересня - 22 жовтня);
  • Козеріг (22 грудня — 19 січня);
  • Риби (19 Лютого — 20 березня).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...