Чорне око: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які здатні наврочити вас одним поглядом

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які володіють містичними здібностями. Але найстрашніше те, що це "чорні" здібності, які здатні зруйнувати життя людей, передають Патріоти України.

Телець

Тельці здатні наврочити кого завгодно. Але найбільше дістається тим, хто підірвав їхню довіру. Чим більше образи буде збирати в собі цей знак Зодіаку, тим гірше буде його помста. Цікаво і те, що Тельці можуть наврочити силою думки.

Близнюки

Людям варто побоюватися різких висловлювань Близнюків, бо вони моментально починають діяти. Якщо ви образили представника цього зодіакального сузір'я, то краще вам сховатися від очей його, поки він не почав бажати вам купу гидот.

Діва

Діви не переносять чужий успіх, тому всіляко намагаються зіпсувати людині настрій. Вони зроблять все для того, щоб він почав сумніватися в своїх здібностях. Таким чином вони віднімають у людей удачу.

Скорпіон

Ці люди можуть наврочити одним лише поглядом. При чому їх пристріт дійсно страшний. Людина може відбутися легкими неприємностями, а може і захворіти чимось серйозним. Зі Скорпіонами краще не жартувати.

Козоріг

Для них дуже важлива кар'єра, тому вони не терплять, коли хтось виявляється краще їх. Тому в нападі злості вони можуть навіть навести на вас приріст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...