Чорний колір зруйнує життя Раків, а Білий найгірший для Скорпіонів: Які кольори відштовхують успіх від знаків Зодіаку

Деякі відтінки здатні змінити життя представників зодіакального кола на гірший бік Як виявилося, часом кольори можуть відштовхнути від знаків зодіаку успіх. Астрологи з’ясували, яких квітів варто побоюватися, щоб не спричинити лихо, передають Патріоти України.

ОВЕН

Вогненному знаку категорично протипоказані будь-які відтінки синього кольору. Він вганяє Овнів у тугу та меланхолію. Так що уникайте цього кольору, щоб не відчувати слабкість та апатію.

ТЕЛЕЦЬ

На стан Тельців можуть вплинути червоний та жовтий. Ці відтінки пробуджують у представниках знака не найкращі якості: жорстокість, агресію та запальність.

БЛИЗНЮКИ

Енергійним та легким Близнюкам заборонені зелені кольори. Цей відтінок перетворює повітряний знак на нудних та нецікавих персонажів.

РАК

Чорний колір може зруйнувати життя Раків. Через нього представники знака погано чують свою інтуїцію і припускаються фатальних помилок. Не носіть речі темних відтінків, якщо не хочете втратити впевненість у собі.

ЛЕВ

Яскравим Левам протипоказані нудні пастельні кольори, тому що вони послаблюють енергетику представників знаку.

ДІВА

Дівам рекомендується носити коричневі кольори, уникаючи при цьому червоних підтонів, через які контролювати емоції стає складніше.

ТЕРЕЗИ

Як і Дівам, астрологи рекомендують Терезам уникати червоних кольорів. Через них представники знаку починають відчувати втому і надмірну нервозність.

СКОРПІОН Білий колір – найгірше рішення для Скорпіонів. Він не тільки відлякає удачу, а й розкриє у водному знаку найгірші риси характеру, а заразом і змусить засумніватися у власних силах.

СТРІЛЕЦЬ Табу для Стрільців – синій колір, який змушує представників почуватися відчужено та неспокійно.

КОЗЕРІГ Успіх Козерогам принесуть темні відтінки, а любов до яскравих – червоного та помаранчевого – негативно вплине на їхню долю.

ВОДОЛІЙ Темно-зелені та чорні відтінки зроблять Водоліїв нещасними. Для внутрішньої гармонії та стабільності вибирайте білі, блакитні та інші світлі кольори.

РИБИ Рибам же рекомендується уникати коричневого і темно-синього. Вони негативно впливають на психіку та підвищують тривожність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...