Чорний Тигр подарує цим знакам Зодіаку грошову удачу в 2022-му - Глоба назвав обраних!

Гороскоп 2022, тотемною твариною якого стане Чорний Водяний Тигр, стане фінансово везучим для трьох знаків Зодіаку. Зірки і планети будуть прихильно налаштовані стосовно цих щасливчиків, головне для них - не упустити свій шанс. Дізнайтеся нижче в гороскопі від Павла Глоби на Lite, хто вони - головні щасливчики наступаючого року, передають Патріоти України.

Овен

Представників цього знака Зодіаку чекає дуже багато приємних подій в наступному році. Глоба впевнений, що цей період принесе вам фінансове благополуччя, але вам час ставити нові цілі, які вдасться втілити в життя завдяки особистим якостям і підтримці зірок. Період з січня по березень буде досить складним, але в той же час і дуже цікавим. Займіться переоцінкою цінностей, зверніть увагу на спосіб життя, і якщо з ним щось не так - відкоригуйте його.

Скорпіон

Скорпіонам вдасться в 2022-му році втілити свої мрії в реальність завдяки поліпшенню фінансового становища. Адже представникам знака Зодіаку пощастить потрапити в список улюбленців Чорного Тигра. Павло Глоба вважає, що в новому році багато Скорпіонів зможуть зустріти свою любов і стати успішними у всьому, що стосується сфери матеріального.

Стрілець

Новий Рік Тигра принесе Стрільцям багато нових можливостей. Вам пощастить у фінансовому відношенні. А запорука вашого успіху в освоєнні нової спеціалізації, яка може стати для вас дверима у великий бізнес. Проте ви повинні переконатися, що з емоційним здоров'ям у вас все в порядку, адже стан стресу може стати для вас проблемою і підірвати здоров'я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...