Чорний Тигр принесе достаток п'яти знакам Зодіаку: Павло Глоба розповів, кому пощастить у 2022-му році

Астрологи раніше розповіли, які представники гороскопу стануть улюбленцями фортуни цієї осені, а тепер вони назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких 2022 рік Чорного Тигра стане неймовірно вдалим. Гороскоп від відомого астролога Павла Глоби опублікував портал "Новий рік", передають Патріоти України.

Овен

Весь рік Овна будуть супроводжувати приємні несподіванки. Період буде не тільки стабільний у фінансовому плані, але і принесе несподівані доходи. Однак астролог радить все ж не робити зайвих витрат. Представникам знака варто бути відкритими для змін. Самотні Овни зустрінуть своє кохання, а ось тим, хто вже в стосунках, доведеться попрацювати над їх збереженням.

Близнюки

У поточному році представники знака заклали хорошу матеріальну базу і 2022 рік стане часом збору врожаю - можливість кар'єрного росту, відкриття свого бізнесу, великі премії. Перше півріччя стане непростим періодом у стосунках з коханою людиною, важливо чути один одного. Жінкам-Близнюкам астролог не радить в майбутньому році виходити заміж і народжувати дитину.

Діва

Для Діви настане час любові і гармонії, хороший момент для того, щоб завести сім'ю. Кар'єра вимагатиме праці і зусиль, але вони принесуть гідні плоди. З лютого по травень можливі зміни в робочій сфері, їх не варто боятися. Перша половина року вимагатиме економії, а друге півріччя принесе винагороду - покупку нерухомості або відпочинок за кордоном.

Скорпіон

Всі позитивні якості Скорпіона - наполегливість, мрійливість, цілеспрямованість, посиляться в рік Тигра. Мрії представників знаку зможуть втілитися. Їх завзятість допоможе отримати підвищення. Однак не варто переходити до нової справи, поки не закінчено попередню. Рік принесе нові знайомства і подорожі. Хороший час для підвищення своєї освіти.

Водолій

Водолій зазвичай успішний в обраній справі. Майбутній рік не стане винятком, якщо представники знаку прислухаються до голосу розуму і інтуїції і будуть приймати правильні рішення. Період з січня по березень стане часом кар'єрного росту, навесні Водолій буде дуже завантажений. Ближче до літа настане час відпочинку і з'явиться можливість переосмислити своє життя, з'являться нові ідеї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...