Чорний Тигр принесе кохання цим знакам Зодіаку - знайдіть себе серед щасливчиків 2022 року!

Гороскоп 2022 розповість, чого нам чекати в сфері кохання і стосунків від року Чорного Водяного Тигра. Астрологи назвали чотири знаки зодіаку, яким наступаючий період подарує масу нових почуттів, емоцій, приємних романтичних пригод. Про це пише Realist.online, передають Патріоти України.

Загальна характеристика 2022-го року в сфері кохання, стосунків, сім'ї

Експерти кажуть, що символ 2022 року високо цінує сім'ю, а сімейні цінності вважає пріоритетними. Тому в наступному році одинаки зможуть зустріти свою другу половинку - не здавайтеся, навіть якщо ви встигли зневіритися в році, що минає.

А ось стосунки, які зав'язалися у 2022 році, будуть вдалими, міцними і, швидше за все, триватимуть все життя. У пар, які вирішать укласти шлюб в році Тигра, будуть дуже гармонійні взаємини. Але і підступ є. Тигр ненавидить брехню і обман. І якщо в родині хтось бреше, приховує зраду, в 2022-му все спливе назовні.

Кому пощастить в коханні найбільше в році Тигра

Телець

Щасливчики, які народилися під цим знаком, в 2022 році з великою ймовірністю знайдуть свою любов. Найвдаліший місяць для цього - квітень. Саме в епіцентрі весни вас чекає багато пристрасті і романтики.

Рак

Наступаючий рік Тигра принесе вам масу розваг, вечірок і романтичних побачень. Пурхаючи з одного побачення на інше, ви в підсумку знайдете щастя і свою другу половинку.

Діва

У 2022 році у Діви з'явиться шанс зустріти ідеального партнера, з яким у вас зав'яжуться міцні і тривалі стосунки. Якщо ви вчасно зможете піти на компроміс, то все завершиться весіллям.

Скорпіон

Рік Тигра обіцяє Скорпіону пристрасть і романтику, а також людину, з якою захочеться провести все життя. Найвдалішим для розвитку відносин стане березень, проте вирішальним місяцем буде листопад.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...