Чотирьом знакам зодіаку випаде шанс отримати усе, чого забажають: Гороскоп на 4 серпня

4 серпня рівень доходів зросте. Ваш бюджет буде суттєво поповнено. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важливу роль у житті кожного відіграють жінки, - говорить астрологиня. – До їхніх думок варто прислухатися. З них вийдуть гарні оратори, вчителі та підприємці. Кохання й сумніви перемішаються у вашій душі. Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі. Усе відбувається на краще. Овни, Діви, Раки і Леви цього дня отримають усе, чого захочуть. Розберіться зі своїми бажаннями і рухайтеся до своєї мети. Непокоїтиме бурчання у животі. Приділіть увагу своєму харчуванню. Не допускайте великих переривів між прийомами їжі. Подбайте про сумісність продуктів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не вкладайте гроші у проєкти, які обіцяють великі і швидкі заробітки. Не підписуйте угод, не змінюйте місця проживання. Нічого хорошого такі зміни не принесуть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відмовтеся від великих покупок. Вони будуть невдалими. Похід до магазину заплануйте на суботу. Зачекайте із пропозицією руки і серця. Кохані не готові круто змінити своє життя.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зателефонуйте батькам, завітайте до них у гості. Ваша увага та турбота допоможуть їм здолати тривожність. Побалуйте себе смачненьким. Це підніме настрій і додасть сил.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не намагайтеся змінити усе. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Цінуйте неймовірні моменти, які життя пропонує вам тут і зараз. Обійміть коханих, проведіть час із дітьми, влаштуйте вечірку із друзями.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Уникайте майнових суперечок з родичами. Програєте. Більшість заробленого йтиме на погашення невідкладних рахунків. Вчасно сплатіть податки за нерухомість та землю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Тиждень фінансового успіху. Ніщо не стоятиме на перешкоді. Дійте сміливо. Результат вас потішить. Цінуйте старих друзів. Нові знайомі принесуть вам занадто багато клопоту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це найкращий час для розширення бізнесу. Вкладайте кошти у сучасне обладнання, наймайте на роботу новий персонал. Не займайтеся самолікуванням. Якщо розпочинаєте новий курс лікування, уважно вивчайте взаємодію лікарських препаратів. Тоді вдасться уникнути побічних ефектів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню. Отримаєте більше, ніж розраховували. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Завітайте на сайт знайомств. Запрошення на побачення прийміть увечері.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви реагуватимете на зміну погодних умов. Зранку важко буде підняти себе з ліжка. На роботу краще добиратися на таксі. У громадському транспорті вам зіпсують настрій. Не допускайте подружньої зради. Ви шкодуватимете про цей необдуманий вчинок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Дотримуйтеся своїх обіцянок. Особливо якщо пообіцяли щось дітям. Знизиться гострота зору. Це тимчасове явище. Частіше давайте очам відпочити від смартфону.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Безліч термінових справ не залишать часу на особисте. Коханим також не до побачень. Частіше телефонуйте одне одному. Відмовтеся від уживання молочних продуктів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Саме час шукати нові курси. Вам закортить змінити місце роботи. Обирати нову професію краще, коли точно визначитеся, чим саме хочете займатися далі. Зміна місця роботи призведе до покращення матеріального становища.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...