Чотирьом знакам зодіаку загрожують конфлікти і розрив сімейних відносин, - астрологи

У липні у чотирьох знаків зодіаку є ризик пережити сварки, конфлікти і розрив відносин. Про це попередив відомий астролог, дворазовий переможець "Битви екстрасенсів" і постійний експерт шоу "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов, передають Патріоти України.

Астролог радить Овнам поберегтися від злих язиків: особисте життя може стати предметом пересудів і пліток недоброзичливців. У цьому місяці доведеться згадати приказку про те, що мовчання — золото, і не поширюватися про надто особисті речі.

Випробування міцності відносин чекають і Тельців. Сварка може перерости в затяжний конфлікт, а тому дуже правильно буде «підстелити соломки»: не провокувати партнера, уникати різкостей і критичних оцінок.

Сімейні конфлікти чекають і Скорпіонів. Але у них першопричиною бід стануть не імпульсивні слова, а, навпаки, недомовки, скритність, секрети від партнера. Правильніше буде не таїти образи, а відверто поговорити з другою половинкою.

Важкі випробування випадуть на долю Стрільців — аж до розриву відносин з коханими. Тому зірки радять гасити конфлікт у зародку, не піддаватися емоціям. Будьте стриманіше заради гармонії на любовному фронті, рекомендує Хаял Алекперов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! Названо знаки зодіаку, для яких скоро настануть казкові часи

середа, 17 квітень 2024, 14:56

Зазвичай місячне та сонячне затемнення мають значний й досить негативний вплив на життя людей. Але за 12 днів після закриття коридору затемнень життя деяких знаків зодіаку почне змінюватися на краще, на них чекають приємні події, передають Патріоти Ук...

Гороскоп на 17 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 17 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить спокійним і стабільним для багатьох знаків зодіаку. Ймовірно, ви будете мати можливість сконцентруватися на своїх особистих і професійних ціля...