Чотирьом знакам зодіаку зірки підкидатимуть гроші, у більшості з 12-ти справи підуть на краще: Фінансовий гороскоп на лютий

У лютому справи підуть краще. Складний період позаду. Можна зітхнути з полегшенням. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не йдіть на фінансовий ризик, уникайте банківських переказів та кредитів, - говорить астрологиня. – У вас обмежена кількість грошей, можливостей їх вдало використати теж небагато. Овнам і Стрільцям не слід проводити переговори з фінансових питань. Терезам і Рибам коштів вистачатиме лише на щоденні витрати. Цікавих фінансових пропозицій буде мало. Куплені товари не задовольнять своєю якістю. Вам запропонують нове місце роботи, запросять на цікаві курси та мастер-класи. Не відмовляйтеся. Це буде першим кроком до пошуку нової роботи та зміни професії. Тельці, Леви, Скорпіони і Козероги ніколи не матимуть проблем з грішми, бо зуміють заробити там, де іншим не під силу"

Овен (21 березня – 20 квітня)

Усе залежить від того, як проведете перший тиждень лютого. Якщо лежатимете на дивані, наступні 5 місяців доведеться викручуватися на заробленому раніше. Хто з головою порине в роботу, збиратиме гарні врожаї.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Гроші легко зароблятимуться і йтимуть до ваших рук. Зміна роботи цьому посприяє. Прислухайтеся до своїх бажань. Задумайтеся, чого вам бракує в житті та що зробити для того, аби все почало вдаватися.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Отримаєте борги за попередній рік. Виділіть гроші для налагодження того, що погано працює. Ремонтуйте приміщення, сантехніку й електропроводку. Покращуйте простір, у якому живете.

Рак (22 червня – 22 липня)

Таланитиме тим, хто вміє швидко змінювати плани і не жалкує про невдачі. Уникайте сварок із сусідами. Помиритися буде важко, вони можуть дошкуляти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не варто позичати чи вкладати кудись кошти. Їх важко буде повернути. Місяць вимагатиме швидких реакцій. Ви ж до всього ставитиметеся прискіпливо. Тому самі створите для себе багато клопотів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Потреби перевищуватимуть заробітки. Уникайте кредитів. Великі покупки стануть тягарем. Придбані авто чи квартиру потім важко буде перепродати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви сильні та активні. Весь світ крутитиметься навколо вас. Можна починати новий курс навчання, переходити на нове місце роботи. Зробіть усе для того, щоб яскраві і незабутні зміни не забарилися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не спішіть витрачати гроші. Купите те, до чого швидко втратите інтерес. Освоюйте комп'ютерні технології, вивчайте іноземні мови. Це час вашого професійного росту. Прислухайтеся до внутрішнього чуття, шукайте своє покликання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Важко буде донести свої плани до керівництва. Вас не почують. Навіть перспективні пропозиції не отримають зелене світло. Зможете домовитися будь з ким, але не з найближчим оточенням.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Щастя прийде тихо. Не сполохайте його. Не розповідайте про професійні успіхи пліткарям. Заробітки залежатимуть від ваших відносин з начальством.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші йтимуть до кишені. Розглядайте нові фінансові пропозиційї. Додаткових внесків потребує дім. Ремонт відкладіть до весни. Можна придбати земельну ділянку і готуватися до будівництва. Чекають успіхи у навчанні. Опановуйте нову мову, захищайте десертацію.

Риби (21 лютого – 20 березня)

До ваших рук ітиме те, що ви шукаєте не один місяць. Головне визначитися, чого бажаєте. Ставте перед собою високі цілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...