Чотирьом знакам зодіаку зорі обіцяють багатство та любов: Гороскоп на 13 березня

13 березня переслідуватиме відчуття, ніби стоїте на місці. Дратуватиме, що інші встигають більше за вас. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Після обіду справи підуть краще, - говорить астрологиня. – Опинятиметеся в потрібному місці в потрібний час. Грошей побільшає. До вас прислухатимуться, ваші ідеї йтимуть у народ. Не витрачайте гроші на кухонну та комп'ютерну техніку, бо не служитиме довго. Невдачі псуватимуть настрій. Це не привід бурчати на дітей і коханих. Теплі спогади принесе зустріч зі старими друзями. Чотири знаки почуватимуться особливими щасливчиками. Козероги і Овни, Близнюки і Риби притягуватимуть до себе багатство та любов. Не затягуйте з лікуванням кашлю. Після перенесеного грипу спостерігатимуться мігрені і тимчасова втрата пам'яті".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Намагайтеся не залишати незавершеними розпочаті цього дня справи. Краще не братися за те, що потребує тривалого часу. Не бажано сумувати і впадати у відчай. В такому настрої може проминути весь день. Намагайтеся не чинити зла. Ображені вам не подарують своєї образи. Пильнуйте за кермом. Підвищується аварійна небезпека.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Доброго заробітку не буде. Не час грати у лотерею чи вкладати кошти у нерухомість. Утримайтеся від обміну валют. Слідкуйте за курсом. Заробити на цьому вам зараз не вдасться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Доведеться докладати великих зусиль для збереження достатньої платоспроможності. Розраховуйтеся за надані послуги готівкою. Перевіряйте чеки. Ставтеся терпеливо до чужих недоліків. Не поспішайте із зауваженнями. Кохані не пробачать вам підвищеного тону під час розмови.

Рак (22 червня – 22 липня)

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Годі вимагати від партнерів повного звіту про їхні справи. Дайте їм більше волі. Вони будуть вдячні за довіру.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Ви можете за лічені години витратити тижневий заробіток. Відчуєте потребу у надійних стосунках. Придивіться. Кохані теж бажають змін. Час перейти на новий рівень стосунків.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Прибутки потроху зростають. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Не позичайте людям гроші. Намагайтеся дотримуватися даного партнерам слова. Сплануйте графік роботи так, аби вечір був вільний. Проведіть його в обіймах коханих.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Через родинні суперечки ви можете позбутися частини власного майна. Не варто судитися з родичами за спадщину.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Багато чого вдасться досягти завдяки умінню відкидати зайве. Не витрачайте час на безглузді серіали та сидіння у соцмережах. Те, що придумаєте цього тижня, вдасться легко реалізувати. Реєстрацію підприємства чи шлюбу краще перенести на кінець місяця.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Годі накручувати себе. Відганяйте тривожність. Випийте заспокійливе. На підвищення заробітку сподіватися марно. Можуть позбавити надбавок і преміальних. Зачекайте з поспішними висновками щодо друзів і коханих. Цінуйте стосунки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Утримуйте розумний баланс між витратами й прибутками. Не зловживайте покупками в інтернеті. Придбаєте багато непотребу, який згодом безрезультативно намагатиметеся продати. Не викликайте коханих на відверту розмову. Ви можете багато зайвого наговорити одне одному.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на вечірню годину. Не підписуйте майнових доручень. Дорогою додому послухайте улюблену музику. Це допоможе зняти втому і роздратування.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У ваших кишенях замало грошей. Проте кризовий період завершується. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх. День пройде занадто швидко. Особисті плани доведеться змінювати. Залишайтеся терплячими. Не варто через це сваритися з дітьми і батьками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...