Чотири затемнення 2023 року: Точні дати та вплив на українців

Перший сезон затемнень триватиме з кінця квітня до початку травня.

У 2023 році відбудеться чотири затемнення: по два місячні та сонячні. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Події, що стануться у цей час, підштовхнуть українців до переоцінки усього, що відбувається в нашому житті, - говорить астрологиня. - Жодне з затемнень не буде повним. І це гарна новина. Перший сезон затемнень триватиме з кінця квітня до початку травня. 20 квітня матимемо Сонячне, яке вплине на Овнів, Раків і Козерогів. 5 травня – Місячне, що позначиться на Скорпіонах і Стрільцях".

За словами астрологині, цей час краще провести у відпустці, але не вирушати далеко від дому.

"Важко проходитимуть подорожі та відрядження, переговори та навчання. Багатьом захочеться змінити рід діяльності. Не поспішайте робити це у сезон затемнень, бо дуже швидко пошкодуєте про своє рішення. Утримайтеся від судових позовів з колишніми партнерами. Не варто у цей час боротися з родичами за спадок", - каже Максимова.

14 жовтня – друге затеменння Сонця відбудеться у знаку Терезів.

"Його негативний вплив відчують також Козероги і Раки, - розповідає астрологиня. – 28 жовтня матимемо Місячне затемнення, яке вдарить по Стрільцях, Близнюках, Скорпіонах і Левах. Воно вплине на нашу здатність мислити. Вчителям у цей час не варто влаштовувати контрольних та олімпіад. Утримайтеся від участі у конкурсах за посаду. Її здобуде "своя" людина, а ви витратите час та нерви. У листопаді все одно отримаєте те, чого хотіли багато років".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...

Такого ще не було! Названо знаки зодіаку, які отримають у травні все, про що давно мріяли

понеділок, 6 травень 2024, 17:38

Сьогодні, в перший понеділок місяця, багато хто з українців можуть розраховувати на цікаві події, які нададуть життю яскравості. передають Патріоти України. Але представники трьох знаків Зодіаків ще й можуть потішити себе думкою про те, що до кінця тра...