Чотири знаки зодіаку можуть отримати сьогодні те, чого прагнуть: Гороскоп на 29 травня

29 травня вдалими будуть перемовини. Легко вдасться завершити справи, які раніше з різних причин заходили в глухий кут. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей понеділок можна назвати днем підприємця, - говорить астрологиня. – Плануйте, втілюйте задуми у життя, досліджуйте, ризикуйте. Дбайте про розвиток своєї справи. Розширюйте зв'язки, вирушайте у відрядження. Ділова активність буде ефективною. Вдалими будуть і романтичні побачення. Розпочніть день із теплих повідомлень коханим. Будьте щедрими на компліменти. Не забороняйте дітям експериментувати й досліджувати. Їхні мрії почнуть здійснюватися. Леви і Діви, Тельці і Козороги отримають бажане. Це день здорового способу життя. Зранку можна подумати про зміни в режимі харчування. Час відвідати косметолога, зробити нову зачіску".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Менше сперечайтеся з коханими. Сварка затягнеться надовго. Готуйтеся до приїзду друзів і знайомих. Ваш дім наповниться гостями. Дещо із термінових справ доведеться відкласти до вихідних. Будьте обережні з чужими грошима. Не варто брати на себе організацію родинного свята чи корпоративу.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Погодьтеся на запрошення друзів провести час разом. У їхньому товаристві почуватиметеся щасливими. Добре, якщо з коханими вас поєднуватиме спільна справа. Завдяки цьому не тільки зблизитеся, але й досягнете більше, ніж очікували.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалий період, аби заявити про себе. Варто відкривати власний бізнес і налагоджувати співпрацю з новими спонсорами. Починати ремонт у квартирі краще у вівторок. Візьміть перевірену бригаду, щоб роботу виконали швидко та сумлінно.

Рак (22 червня – 22 липня)

Щаститиме у всьому. Чергуйте розумову працю з фізичною. Займайтеся справами, які приносять задоволення. Поверніть борги і потіште себе обновками. Не ігноруйте затяжних нежитю і кашлю.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Люди будуть критичними одне до одного. Зважатимуть на чужі помилки, не помічаючи власних. Багатьох підведе пам'ять. Не варто поспішати і займатися кількома справами одночасно. Утримайтеся від татуювання і пірсингу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Неочікуваний результат принесе знайомство в інтернеті. Зустрінете партнера, друга та однодумця. Фінансова ситуація погіршується. Не беріть на себе всі витрати родини. Грошей у кишені буде обмаль.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

За клопотами не помітите, як швидко пролетить день. Краще відкласти відповідальну роботу. Виконати її плідно не вдасться, бо часто доведеться відволікатися на проблеми родичів. Отримаєте кілька вдалих фінансових пропозицій. Відреагуйте на них вчасно. Не опустіть шанс покращити матеріальне становище.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте обережними з ініціативами. Не набирайте на себе справи, які вам не під силу. До обіду робота стоятиме на місці. Шукайте людей, які допоможуть знайти вихід із глухого кута. Стабільність у заробітках дозволить почуватися більш упевнено.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День вимагає робити все вчасно. Те, що не завершили сьогодні, втратить актуальність завтра. Тиждень вдалий для придбання домашніх тварин і для процедур, які укріплять здоров'я. Розприділіть гроші так, аби не відчувати скрути на вихідних.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Звертайте уваги на недоліки речей, які хочете купити. Великі покупки можуть стати тягарем. Придбані авто чи квартира потім важко буде перепродати. Кохані оточуватимуть вас увагою. Відчуєте себе бажаними і коханими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не час позичати гроші і купувати товари у кредит. Керівникам краще утриматися від сварки з підлеглими. Є ризик втратити найкращих працівників. Вдалий час для підбору нової косметики. Залишитеся задоволені роботою перукарів і косметологів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це особливий час для тих, хто шукає свою пару. На вас чекають зустрічі з партнерами, які давно вам подобаються. Побачення пройде вдало. Оновлювати гардероб краще до обіду. Тоді речі пасуватимуть і довго носитимуться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...