Чотири знаки зодіаку сьогодні справжні щасливчики: Гороскоп на 31 січня

31 січня багато хто зрозуміє, що марнує час не на тій посаді. Забажаєте змінити місце роботи чи навчання. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий період, аби переходити на іншу роботу або переводитися із денної форми навчання на заочну, - говорить астрологиня. – Найважче справи йтимуть у Овнів і Терезів. На цей день не плануйте важливі зустрічі та переговори. Краще перенесіть їх на четвер. Не дозволяйте клопотам загнати вас у депресію. Краще нехай вони спонукають до нових перемог. Внутрішня тривожність викликатиме безсоння. Розслабитися допоможе робота по дому та спілкування з дітьми. Пересаджуйте вазони, сійте розсаду. На прогулянці погодуйте птахів та безпритульних тварин. Новини нагнітатимуть. Не дозволяйте страху скувати ваші дії. Тельці, Раки, Риби та Козероги цього дня відчують себе справжніми щасливчиками".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться багато їздити і спілкуватися. Гарно справи підуть у торгових менеджерів. Замовлення і продажі зростуть. Уникайте ризикованих пропозицій та авантюр. Не йдіть на поводу в інших.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Лінощі – ваш ворог. Якщо проведете цей час на дивані чи лежаку, не зумієте заробити вдосталь коштів. А це один із тижнів, що годують цілий рік. Не бійтеся просити про допомогу у коханих і батьків.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Мало що вдасться, і це засмучуватиме. Розраду шукайте у колі найдорожчих. У лютому все налагодиться. Зараз маєте шанс зустріти неймовірну людину. Це будуть особливі стосунки, які нагадають, що таке любов і довіра.

Рак (22 червня – 22 липня)

Годі ревнувати коханих до їхніх друзів. Кожен має право на особистий простір. У їхній вірності можете не сумніватися. Нагадає про себе авітаміноз. Хронічна втома має насторожити. Слідкуйте за роботою серцево-судинної системи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вас запрошуватимуть на парубоцьку вечірку та весілля. Гарно проведете часу у колі нових знайомих, але своєї пари там годі шукати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Беріться за справи, на які раніше бракувало сміливості. Цікаві пропозиції надійдуть після обіду. Розсилайте резюме. До стоматолога ідіть наступного тижня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Говоріть компліменти батькам. Не приховуйте своїх почуттів до коханих. Легко пройде адаптація зятя чи невістки у будинку тещі чи свекрухи. Готуйтеся до збільшення у родині. У ці дні будуть зачаті діти з особливими талантами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Навколо буде багато охочих познайомитися з вами. Це вдалий час для пошуку пари. Самотні знаходитимуть свої половинки. Одруженим не слід вести подвійну гру. Навіть якщо стосунки з коханими зайшли у глухий кут. Дайте милим другий шанс.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Доведеться жертвувати власними інтересами заради батьків і дітей. Обдумуйте, чим хочете займатися у лютому, але тримайте свої плани у секреті.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не намагайтеся змінити улюблену роботу на більш високооплачувану, яка не приносить вам задоволення. Насолоджуйтеся спокоєм і щастям у домі. Будьте уважними до потреб коханих. Їм зараз необхідна моральна підтримка.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дивуватиметеся, чому так важко порозумітися з тими, кого ще вчора вважали однодумцями. Не опускайте руки. Вже після обіду справи підуть як по маслу. Ваша робота буде високо оціненою.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Купівлю нерухомості відкладіть на осінь. Зміна партнера не призведе до покращення в особистому житті. Розраду знайдете у дітях. Робіть те, що приносить вам задоволення. Відчуєте, як справи налагодяться. Грошей стане більше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...