Чиє життя кардинально зміниться на краще, а кому не час проявляти слабкість: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 19 грудня

19 грудня знадобиться уміння бути у кількох місцях одночасно – розриватися між домом і роботою. Віддайте перевагу родині і не пошкодуєте. Про церозповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це сімейне свято, тож краще побути у гурті з батьками, коханими і дітьми, - каже астрологиня. – Пізніше встигнете переробити усе, що запланували. Щоб досягти цілі, цього тижня працюватимете без вихідних. Але конкуренти будуть сильнішими. Через виснаження і недосипання можете наробити багато помилок і роздратувати начальство. У понеділок краще планувати, а не діяти. Проявлятимуться нові таланти. Можете почати писати вірші, грати на гітарі, малювати. Не викликайте ревнощів у коханих та не позбавляйте права на особистий простір. Надмірне піклування їх дратує. Це період любові, гармонії та дива. Життя Тельців, Терезів, Козерогів і Риб кардинально зміниться на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Від вас вимагатимуть пунктуальності, відповідальності та зібраності. Не час розслаблятися. Дратуватимуть розмови про шлюб. Не морочіть коханим голову, якщо не плануєте створювати сім'ю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Період застою позаду. Ви будете в епіцентрі уваги. Знадобиться уміння швидко підлаштовуватися. З'явиться стимул працювати і заробляти якомога більш. Стосунки у молодому подружжі зіпсують безпідставні ревнощі. Зможете вигідно придбати нерухомість.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Колеги часто провокуватимуть на конфлікт і виводитимуть з себе. Уникайте запеклих дискусій. Не влазьте у борги. Кредитні зобов'язання стануть обтяжливими навесні. Через недосипання може підводити пам'ять.

Рак (22 червня – 22 липня)

Позбавтеся обтяжливих стосунків. Не дозволяйте собі заводити інтриги на стороні. Через службовий роман можете поплатитися сім'єю. Легко буде завагітніти. Наступного року на вас чекає поповнення у родині.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Партнер вимагатиме від вас конкретних рішень і вчинків, тоді як ви будете егоїстично піклуватися лише про себе. Наполегливі досягнуть успіху у кар'єрі. Готовність працювати понаднормово гарантує гарні заробітки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Таланитиме у торгівлі. Але виставляти на продаж нерухомість не варто. Аби уникнути сімейних сварок, розділіть із коханими обов'язки по дому. Завдяки комунікабельності ви будете найбажанішим гостем на новорічному корпоративі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли закінчиться війна і яка країна наблизить нас до миру – прогноз астрологині на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Кохані можуть спровокувати розрив. Постарайтеся будь-що зберегти стосунки, аби потім не шкодувати. Впустити у серце нового партнера ви поки не готові. Не придумуйте собі діагнозів. Вашому здоров'ю ніщо не загрожує.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте терплячими до порад друзів і батьків. З'явиться кілька надійних партнерів. Ваші справи отримають зелене світло. Можна сміливо планувати 2023 рік. Не позичайте гроші. Вони не повернуться до вашої кишені. Вдалий час, аби купувати подарунки. Витратите небагато, зате зумієте вгодити дітям, батькам і коханим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Настав час відпочивати і насолоджуватися перемогами, які здобули за рік. Не варто шукати нову роботу. Заробітки не задовольнятимуть. Адаптуватися у новому колективі буде непросто. Дослухайтеся до власної інтуїції.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Через самовпевненість ризикуєте наробити помилок. Не варто їхати на заробітки чи щось кардинально змінювати до кінця року. Легко буде завоювати серце коханої людини. Вийдете переможцем із любовного трикутника.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Настав час діяти. Вкладайте кошти у розширення бізнесу, беріть шлюб і народжуйте дітей. Перемогу принесе участь у лотереї чи спортивних змаганнях. Оновлюйте інтер'єр в оселі, змінюйте імідж. Вам щаститиме.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доведеться приймати рішення за себе та рідних. Не час проявляти слабкість, бо це може поставити хрест на вашій кар'єрі. Заробити більші допоможе впевненість у власних силах та працьовитість. Відпустку перенесіть на наступний рік.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...